Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Petek,
6. 5. 2016,
11.03

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

7

Natisni članek

Melania Trump

Petek, 6. 5. 2016, 11.03

6 let, 6 mesecev

Spoznajte polbrata Melanie Trump, ki ga njen oče noče priznati

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

7

Denis Cigelnjak | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Vso Slovenijo zanima, kdo je Denis Cigelnjak, polbrat Melanie Trump, ki je o njem spregovorila v nedavnem intervjuju za ameriško revijo.

Pred dobrim tednom smo izvedeli, da ima morebitna bodoča prva dama Amerike starejšega polbrata, ki ga njun oče Viktor Knavs ni nikoli uradno priznal. To je v intervjuju za ameriško izdajo revije GQ razkrila Melania sama, a je dan po tem zgrožena dejala, da si je novinarka s pisanjem o njenem polbratu dovolila preveč. "Moja starša sta zasebna državljana in ju novinarka ne bi smela razgaliti na tak način," je zapisala na svoji uradni strani na Facebooku. Novinarka Julie Ioffe se je branila z besedami, da če tega ne bi razkrila ona, bi to zagotovo storil kdo drug, saj je Melania močna javna osebnost, katere mož kandidira za predsednika ZDA.

Brat Melanie Trump s partnerico Majo. | Foto: Planet TV Brat Melanie Trump s partnerico Majo. Foto: Planet TV

Ne razume, kako lahko nekdo zataji svojega otroka

In tako se je začel lov za polbratom, 50-letnim Denisom Cigelnjakom, ki živi v Hrastniku. Do njega se je uspelo prebiti novinarki Anji Markovič s televizije Planet TV. Priznal ji je, da mu ni nikoli nič manjkalo, saj so mu tete in strici dali vse. "A to ne pomeni, da očeta ne bi rad spoznal," je povedal ter dodal, da bi z veseljem spoznal sestri Melanio in Ines. Od razkritja, da ima slavno polsestro, ki bo novembra morda postala celo prva dama ZDA, nima niti dneva miru. Ta medijski pomp mu ne ustreza, je priznal in dodal, da bi se rad čim prej vrnil v anonimnost.

Še prej je Anji zaupal, kako se počuti, ker ga oče Viktor ni nikoli priznal kot svojega. "Zdaj, ko sem oče tudi sam, mi je čudno, da lahko nekdo svojega otroka zataji." Viktor Knavs je namreč leta 1964 njegovo mamo Marijo prosil, naj splavi. "Mama se ni strinjala, obdržala me je. Od očeta ni želela nič, ker je bila preveč razočarana. Babica jo je pozneje pregovorila, da je od njega zahtevala preživnino." To je tudi plačeval, in sicer do njegovega 18. leta. "Nanjo je večkrat pozabil, pa ga je potem opomnilo sodišče," je še razkril.

Ameriški mediji ne razumejo, zakaj tak pomp

Medtem ko je zgodba o Melanijinem polbratu pri nas velika novica, se nekateri ameriški novinarji sprašujejo, čemu tak vik in krik. "Zakaj se je treba vračati v leto 1964 in v Slovenijo, v čas, preden je Malenijin oče spoznal njeno mamo?" sta se spraševala novinarja znane televizije. Spet drugi so mnenja, da je to pomembna novica o ženi potencialnega ameriškega predsednika.

"To je tvoja kri, ampak ni. Pravzaprav je tako, da mogoče čakaš neki klic, ampak nočem se vsiljevati, ker je oče šel svojo pot," je za konec povedal Denis. Ta živi srečno življenje v blokovskem naselju v Hrastniku s partnerico Majo in osemletno hčerko Mimi.

 

Ne spreglejte