Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
2. 9. 2018,
9.28

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,69

10

Natisni članek

težave z glasom koncert pevec Bono Vox

Nedelja, 2. 9. 2018, 9.28

5 let, 7 mesecev

Šok v Berlinu: Bono sredi koncerta popolnoma izgubil glas #foto #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,69

10

Legendarna irska zasedba U2 je morala odpovedati sinočnji koncert v Berlinu, potem ko je legendarni pevec Bono Vox med nastopom popolnoma izgubil glas. Oboževalci skupine so pričakovano razočarani, ali bo turneja popularne rock zasedbe odpovedana, pa za zdaj še ni znano.

U2 so po poročanju CNN v Berlinu ta konec tedna nastopili dvakrat. Petkov koncert v Mercedes Benz Areni so izpeljali korektno, medtem ko se jim je sinočnji nastop popolnoma ponesrečil. 

"Bil je v odlični formi, z njegovim glasom pred koncertom ni bilo nič narobe"

Priljubljeni pevec Bono Vox  je namreč na sobotnem koncertu popolna izgubil glas. "Ne vemo, kaj se je zgodilo, posvetovali se bomo z zdravniki," so po odpovedanem koncertu sporočili člani zasedbe Adam Clayton, Larry Mullen in The Edge.

Poudarili so, da se vsem oboževalcem opravičujejo za ponesrečen nastop in predčasen konec koncerta. "Bono je bil v odlični formi, z njegovim glasom pred koncertom ni bilo nič narobe. Toda po nekaj pesmih je popolnoma izgubil glas," so poudarili.

Pevec zasedbe U2 Bono Vox je na koncertu v Berlinu popolnoma izgubil glas. Video: YouTube


Bono glas izgubil že na polovici druge pesmi

Na spletnih straneh, ki jih urejajo oboževalci skupine, se širijo informacije, da Bono ne ve, kaj se mu je včeraj zgodilo. "Izgubil sem svoj glas in ne vem, kaj naj naredim," pravi Bono, ki je brez glasu ostal pri četrti pesmi Red Flag Day. V nadaljevanju je vseeno poskušal odpeti uspešnico Beautiful Day, vendar mu to ni uspelo.

Oboževalci poročajo, da je pevec nato odpel še tretjo pesem, potem pa se je opravičil. Skupina se je odločila za odmor, potem pa je po 20 minutah na oder prišel eden od organizatorjev koncerta in publiko prosil za še nekaj potrpljenja. Po 20 minutah so koncert dokončno odpovedali.

U2 so zaradi Bonovih težav z glasom odpovedali koncert v Berlinu. Video: Metka Urbanija.


U2 so trenutno na turneji Experience + Innocence, v okviru katere bi morali v torek nastopiti v nemškem Kölnu. Ali bo razprodani koncert odpovedan in kaj se bo zgodilo z drugimi koncerti v okviru turneje, trenutno še ni znano.

Ne spreglejte