SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

So Tanjo Ribič iz gledališča res vrgli na cesto?

1

termometer

Zgolj odstranjena fotografija iz lokala gledališča, v katerem že 22 let dela in ustvarja Tanja Ribič, je bila dovolj, da so igralki pripisali, da je izgubila delo.

Pri točilnem pultu MGL je dolga leta visela fotografija priljubljene igralke Tanje Ribič. In potem je izginila. S tem pa se je začela prava veriga govoric o tem, da Tanja zapušča gledališče, da je izgubila delo in celo, da je ostala brez službe. Zato smo najprej preverili na spletni strani Mestnega gledališča Ljubljanskega, kjer fotografija svetlolase Tanje med ansamblom ne manjka, prav tako je povsem normalno aktivna njena predstavitvena stran, reviji Lady pa je celo direktorica MGL Barbara Hieng Samobor potrdila, da je Tanja nedvomno še vedno zaposlena pri njih, povedala je celo, da ni niti dobila odpovedi niti je ni podala sama.

Priljubljena igralka, ki je bila uspešna tudi v pevskih vodah in je Slovenijo celo predstavljala na izboru za pesem Evrovizije, tako še vedno ostaja na odrskih deskah, seveda pa se veselimo tudi njenih uspehov v filmskem svetu, kjer se je Tanja že večkrat dokazala kot izvrstna igralka doma in v tujini.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin