Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 1. 2019,
14.10

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,18

5

Natisni članek

Jelena Karleuša

Četrtek, 17. 1. 2019, 14.10

5 let, 3 mesece

Škandal leta v Srbiji: je zvezdnica res prevarala moža?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,18

5

Vroče fotografije, sporočila in obtožbe - zadnji teden se v Srbiji pa tudi drugih državah z območja nekdanje Jugoslavije govori le o tem, da naj bi srbska pevka Jelena Karleuša prevarala moža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Prvič je završalo pred dobrim tednom dni, ko so srbski tabloidi objavili vest, da se pevka Jelena Karleuša in njen mož, nogometaš Duško Tošić, ločujeta. Povod za to naj bi bila sporočila, ki jih je Tošić našel na ženinem telefonu, poslal pa naj bi jih Ognjen Vranješ, bosanski nogometaš in nekdanji Tošićev soigralec v beograjskem klubu Crvena zvezda.

Ognjen Vranješ, ko je še igral za atenski AEK. | Foto: Getty Images Ognjen Vranješ, ko je še igral za atenski AEK. Foto: Getty Images

Karleuša je vse zanikala, nato pa je srbski tabloid Kurir objavil eksplicitne fotografije, na katerih je pevka pretežno do povsem razgaljena. Nastale naj bi med videopogovorom Karleuše in Vranješa.

Srbska zvezdnica je zatrdila, da gre za fotomontaže, nato pa se je na družbenih omrežjih ostro spravila nad Vranješa, označila ga je za "shizofrenega bedaka", "fašistično-rasistični drek", "gnido" in "bolnega črva".

Tabloidi medtem vrtajo naprej, izbrskali so posnetek, na katerem naj bi se Karleuša z Vranješem sprehajala po Akropoli v Atenah.

Ugotovili so tudi, da so na nekaterih fotografijah, za katere pevka trdi, da so lažne, enaki detajli kot na "uradnih" selfijih, ki jih je objavila sama.

40-letna pevka je medtem v torek na Twitterju (svoj profil na tem omrežju je medtem že izbrisala) za pomoč prosila celo srbskega predsednika Aleksandra Vučića, ki ga je do zdaj ostro kritizirala zaradi njegovih političnih odločitev. "Gospod Vučić, ali vas lahko javno prosim, da mi pomagate in zaustavite to norost in krivico v medijih? Če ne zaradi mene, pa zaradi mojih otrok, moža, bolne matere ... Prosim vas, to je šlo predaleč," je napisala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Vranješ, ki trenutno igra za Anderlecht, še naprej trdi, da so fotografije gole pevke pristne, medtem ko Karleušin mož Tošić molči. Pevka naj bi sicer s hčerkama odpotovala k njemu na Kitajsko, Tošić namreč igra za tamkajšnji klub Guangzhou R&F.

Preberite še:

Trendi Balkanska zvezdnica tudi na počitnicah razkazuje svoje obline #foto
cepljenje
Trendi "Upoštevali ste, kaj o cepljenju pravi pevka, in zdaj je vaš otrok mrtev"
Trendi Jelena Karleuša ostro skritizirala volitve v Beogradu
Ne spreglejte