Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
27. 5. 2024,
8.53

Osveženo pred

1 mesec, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,97
Duško Tošić Severina Jelena Karleuša

Natisni članek

Ponedeljek, 27. 5. 2024, 8.53

1 mesec, 4 tedne

Trikotnik, ki ga nismo pričakovali: bivši Jelene Karleuše osvajal Severino

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,97
Jelena, Duško, Seve | Foto Guliverimage/Mediaspeed

Foto: Guliverimage/Mediaspeed

Srbska pevka Jelena Karleuša je objavila sporočila, ki jih je njen nekdanji mož pošiljal hrvaški zvezdnici Severini in jo v njih (neuspešno) osvajal.

V zadnjih dneh je srbska pevka Jelena Karleuša zakuhala nov škandal, o katerem govori ves Balkan. Začelo se je z izjavo hrvaške pevke Severine, ki je omenila genocid v Srebrenici, to pa Karleuši, ki je v zadnjem času velika podpornica srbskega predsednika Aleksandra Vučića in zagovornica njegovih političnih pogledov, ni bilo všeč.

Od genocida v Srebrenici do nekdanjega moža v zasebnih sporočilih

Karleuša je Severino napadla z javnimi objavami v družbenih medijih, v katerih je omenjala tudi njenega sina Alesandra, nato pa objavila odgovor hrvaške pevke. Ta je Karleuši v zasebnih sporočilih navrgla: "Jej ta sendvič stranke SNS in nikoli več ne omenjaj mojega sina."

Nato je Severina Karleuši poslala še posnetke zasebnih sporočil, ki naj bi jih prejela od Duška Tošića, nekdanjega nogometnega reprezentanta Srbije, od katerega se Karleuša trenutno ločuje.

Srbska pevka je ta sporočila objavila na družbenih omrežjih in kot požar so zakrožila po spletu.

Posted by Jelena Karleuša on Friday, May 24, 2024

Nespretno osvajanje in hladna zavrnitev

V njih je Tošić precej nespretno osvajal Severino s frazami, kot je "Se kaj dela?", omenjal povabila na kavo in penino ter spraševal, ali bi jo njegov prijatelj lahko najel za nastop na sinovem rojstnem dnevu. Severina mu je na to v formalnem tonu odgovorila: "Oprostite, ampak ne razumem, kaj hočete? Nisva znanca, kaj šele prijatelja. Če ženskam običajno pišete na ta način, nisem ena od njih in mi ne pišite." Na to je Tošić odgovoril še: "Ok, Seve."

Sporočila so na spletu seveda povzročila pravi vihar, spletni uporabniki so se množično norčevali iz Tošićevega nespretnega osvajanja. On se je oglasil in za srbske tabloide pojasnjeval, da je želel le, da bi nastopila na zabavi, s katero je hotel proslaviti nakup nove jahte. Tega sicer v objavljenih sporočilih Severini nikjer ne omenja.

Severina
Trendi Severina oddala podpis in podprla pobudo Inštituta 8. marec #video
Jelena Kraleuša
Trendi Znana srbska pevka odprla profil na OnlyFans
Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez
Sportal Besede izbranke Cristiana Ronalda razburkale javnost
Ne spreglejte