SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Šampanjec za Jay Z-ja, ekološko pridelano mleko za hčerko

1

termometer

 | Foto:
Jay Z-ja in njegovo družino morajo v vsaki hotelski sobi, v kateri prespijo med turnejo, čakati sveče za 217 evrov, šampanjec Ace of Spades, ki mu ga ne smejo zaračunati, in mleko za hčerko.

Življenje na turneji je lahko naporno, a prednost velikih zvezdnic in zvezdnikov je v tem, da si lahko izmišljujejo, kaj vse jih mora pričakati v zaodrju ali hotelski sobi. Spletna stran TMZ je objavila zahteve dveh najuspešnejših raperjev na svetu, Kanyeja Westa in Jay Z-ja.

22 stopinj Celzija, sveče in brez hrupa sesalnika Jay Z na primer zahteva, da je v njegovi hotelski sobi vedno 22 stopinj Celzija, tam pa ga morajo pričakati tudi tri sveče z vonjem po tuberozi, ki skupaj stanejo 217 evrov. V okolici Jay Z-jeve sobe se ne sme sesati, prav tako prosi, naj ga ljudje ne sprašujejo za vstopnice za koncert.

Zavarovane vtičnice in polnomastno mleko Poleg sveč in prave temperature Jay Z pričakuje steklenico šampanjca Ace od Spades, ki pa mu ga ne smejo zaračunati, saj ima sam v lasti podjetje, ki proizvaja šampanjec.

Poskrbljeno mora biti tudi za Blue Ivy, za katero mora biti celotna hotelska soba zavarovana tako, da nima izpostavljenih ostrih robov, zavarovane pa morajo biti tudi vse električne vtičnice. Blue Ivy pije le ekološko pridelano polnomastno mleko, ki mora biti prav tako na voljo v sobi.

Cilindrične vaze in črne brisače Kanye ima nekoliko bolj specifične zahteve, saj morajo biti vse vaze v njegovi sobi cilindrične, v sobi pa morajo biti zvočniki, ki jih že deset let ne proizvajajo več. Nitka za zobe mora imeti okus po meti, njegove brisače morajo biti črne.

In pijača? Skromnih 13 steklenic konjaka Hennessy Paradis, vrednih okoli 2.900 evrov.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin