Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
25. 10. 2020,
16.03

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,39

5

Natisni članek

Rudy Giuliani Melania Trump Donald Trump Borat Sacha Baron Cohen

Nedelja, 25. 10. 2020, 16.03

3 leta, 8 mesecev

Sacha Baron Cohen ne odneha. Po Melanii se je lotil še Trumpa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,39

5

Sacha Baron Cohen Borat | Sacha Baron Cohen je na Twitterju ameriškega predsednika Donalda Trumpa podražil z besedami, da bo po 20. januarju ostal brez službe in bi zato morda lahko igral rasističnega bedaka v kakšnem njegovem filmu. | Foto Getty Images

Sacha Baron Cohen je na Twitterju ameriškega predsednika Donalda Trumpa podražil z besedami, da bo po 20. januarju ostal brez službe in bi zato morda lahko igral rasističnega bedaka v kakšnem njegovem filmu.

Foto: Getty Images

Britanski komik Sacha Baron Cohen, ki je najbolj znan po svojem domišljijskem liku kazahstanskega novinarja z imenom Borat, se je zapletel v besedni dvoboj z ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom.

Trump se je odzval na prizor v filmu Borat 2, v katerem je ta osmešil njegovega odvetnika Rudyja Giulianija. Britanski komik je namreč nekdanjemu newyorškemu županu pripravil past in ga posnel v spalnici z roko v hlačah, medtem ko ob njem stoji Boratova mladoletna hči (v resnici jo igra 24-letna igralka), ki ga je pred tem intervjuvala.

Trump: Sacha Baron Cohen je čudak

Giuliani se je potem opravičeval, da je samo zatlačil srajco v hlače, potem ko mu je (lažna) novinarka snela mikrofon. O tem pripetljaju so povprašali tudi Trumpa, ki je o britanskem komiku dejal, da je čudak.

Sacha Baron Cohen Borat
Trendi Sacha Baron Cohen v novem Boratu brez milosti do Melanie in Slovenije

"Ne vem, kaj se je zgodilo," je še dejal Trump o kočljivem položaju, v katerem se je znašel njegov zaupnik Giuliani, in dodal: "Toda pred leti me je (Sacha Baron Cohen, op. p.) hotel naplahtati in jaz sem bil edini, ki sem rekel, da to ne bo šlo. On je zlagan in meni se sploh ne zdi smešen."

"Boratov" odgovor Trumpu: Nisi smešen, a se ti smeji ves svet

Najslavnejši slovenski zet je hitro dobil "Boratov" odgovor. "Donald – cenim zastonj reklamo za Borata. Priznam, tudi ti se meni ne zdiš smešen. Toda kljub temu se ti smeji ves svet. Vedno iščem ljudi, ki bi lahko igrali rasistične bedake, in ti boš po 20. januarju potreboval službo. Pogovoriva se!"

Rudy Giuliani
Trendi Trumpov zaupnik v škripcih: Borat ga je ujel z roko v hlačah

Filmski Borat v komediji ne osmeši samo Trumpovega odvetnika, ampak se norčuje tudi iz njegove žene, naše rojakinje Melanie Trump, in tudi iz Slovenije. Melanio Borat predstavi kot "skromno kmečko dekle, ki prihaja iz usr*** luknje Slovenije in ki sanja o tem, da se bo poročila z bogatim starim moškim".

Ne spreglejte