Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 4. 2021,
8.55

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,00

5

Natisni članek

intervju Gayle King princ William princ Harry

Petek, 2. 4. 2021, 8.55

3 leta

Princ William vedno manj zaupa bratu, ki zasebne stvari deli z javnostjo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,00

5

princ Harry, princ William | Williamu je neprijetno, ker Harry zasebne pogovore deli z javnostjo. | Foto Cover Images

Williamu je neprijetno, ker Harry zasebne pogovore deli z javnostjo.

Foto: Cover Images

Starejši brat princa Harryja naj bi bil nezadovoljen, da je Harry s TV-voditeljico Gayle King delil vsebino njunega zasebnega pogovora, Kingova pa je o tem spregovorila v svoji oddaji.

princ Charles, princ Harry, princ William
Trendi Niso (še) zgladili spora: princ Harry končno govoril z bratom in očetom

Znana TV-voditeljica in tesna prijateljica kraljice pogovornih oddaj Oprah Winfrey Gayle King je kmalu po odmevnem intervjuju Meghan Markle z Oprah v svoji oddaji This Morning razkrila, da sta slavna brata že stopila v stik glede intervjuja.

A ni ostalo le pri tem, Kingova je z gledalci delila tudi, da Harryjev pogovor z bratom princem Williamom in očetom princem Charlesom ni bil produktiven, kar pa naj bi precej razburilo Williama.

"William tega ni sprejel dobro," je za Us Weekly razkril vir blizu kraljeve družine. "Meni, da gre za poceni potezo, kako javnosti posredovati podrobnosti zasebnega klica." Zato mu je zdaj neprijetno ponovno govoriti z bratom o tem, saj bi s tem tvegal, da bi se stvar ponovila, je dodal vir.

Medtem ko so člani kraljeve družine po odmevnem intervjuju že imeli pogovor s Harryjem, pa menda z Meghan ni govoril še nihče. | Foto: Reuters Medtem ko so člani kraljeve družine po odmevnem intervjuju že imeli pogovor s Harryjem, pa menda z Meghan ni govoril še nihče. Foto: Reuters

Vir: Meghan in Harry pričakujeta opravičilo

Britanska kraljeva družina naj bi se težko soočala s posledicami intervjuja, v katerem je Meghan razkrila skrivnosti delovanja družine, ki jo je poimenovala "firma".

Med drugim tudi to, da so ji odrekli psihološko pomoč zaradi samomorilnih misli, češ da bi to škodilo instituciji, ter da je med njeno nosečnostjo neimenovani predstavnik palače ugibal, kako temna bo koža njunega sina Archieja, zaradi česar ni dobil naziva princ. Palači sta s Harryjem očitala tudi, da se ni trudila ustaviti negativnega pisanja v medijih o paru in da so "pripravljeni lagati, da bi ščitili druge člane družine".

Kraljevi vir je ob tem razkril, da je Harry prepričan, da imata z Meghan prav, ter da zato od družine pričakujeta opravičilo.

Sicer pa so iz Buckinghamske palače dva dni po intervjuju sporočili, da so kraljico Elizabeto II. zelo razžalostili očitki o rasizmu, William pa je javno izjavil, da britanska kraljeva družina "nikakor ni rasistična družina". Princ Charles (še) ni javno komentiral intervjuja, a je po navedbah britanskih medijev globoko prizadet zaradi besed sina in snahe.

Preberite tudi:

princ Charles
Trendi Princ Charles je "globoko prizadet" zaradi sinovega intervjuja z Oprah
Kingdom's Choir
Trendi Temnopolti zbor brani princa Charlesa pred očitki Meghan Markle
Ne spreglejte