SiolNET. Trendi Svet znanih
0,83

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Princ Charles in Camilla šokirala z nenavadno božično voščilnico

0,83

termometer

princ Charles |  | Foto: Reuters
Foto: Reuters

Božična voščilnica princa Charlesa in njegove Camille je poklon temu nenavadnemu letu. Na njej namreč pozirata v zaščitnih maskah.

Člani britanske družine ostajajo zvesti svoji tradiciji, zato vsak konec leta svojim prijateljem, družini, članom kraljevega gospodinjstva in svetovnim voditeljem pošljejo praznične voščilnice. Kraljica Elizabeta naj bi jih vsako leto razposlala kar 750! 

Tradicije se držita tudi Charles in Camilla, ki sta letos s svojo voščilnico ovekovečila preteklo leto. Na njej namreč ne pozirata z lično okrašenim božičnim drevesom, ampak z zaščitnima maskama. Fotografija je nastala poleti, na njej pa Charles Camilli nežno popravlja masko.

Voščilnica kot poziv k cepljenju

Kraljevi par si sicer zelo prizadeva s spodbujanjem varnih praks med pandemijo. Pretekli teden je objavil sporočilo, v katerem poziva vse državljane Združenega kraljestva, naj se cepijo: "Vse, ki se še niste odločili za cepljenje, pozivava, da si ogledate dokaze na naših oddelkih za intenzivno nego in prisluhnete tistim, ki tam delajo. Ljudje, ki niso cepljeni, imajo vsaj 10-krat večjo verjetnost, da bodo hospitalizirani kot tisti, ki so prejeli dva odmerka cepiva. Zato pozivava vse, da se cepijo in se odločijo še za poživitveni odmerek, kot sva to storila tudi sama."

Njuna voščilnica je izšla skupaj s cambriško, ki pa je veliko bolj tradicionalna. Z nje se smejijo princ William in Kate ter njuni otroci, princa George in Louis ter princesa Charlotte. Fotografija je nastala v začetku tega leta med njihovimi počitnicami v Jordaniji.

Preberite še:

Archie Trendi Se je Charles spraševal o barvi vnukove kože? On to zanika. Camilla Trendi Bo Camilla postala kraljica? Charles je za, njegova sinova in Britanci pa proti. princ William Trendi Izpoved princa Williama o grozljivih prizorih, ki so ga močno zaznamovali princ George Trendi Princ George je velik oboževalec Shakire
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin