Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 10. 2020,
21.06

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,74

Natisni članek

psihične motnje vrnitev Instagram Amanda Bynes

Ponedeljek, 5. 10. 2020, 21.06

3 leta, 6 mesecev

Priljubljena otroška zvezdnica danes neprepoznavna #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,74

Amanda Bynes se je vrnila na Instagram, potem ko je pred nekaj meseci izbrisala svoj profil. In tisti, ki so jo še vedno imeli v mislih kot prikupno nasmejano svetlolasko, je na objavljeni fotografiji zagotovo ne bi prepoznali.

Dolgi črni lasje, spredaj pristriženi na kratko, velika očala, uhan v nosu. Oblečena v karirasto flanelasto srajco, pod katero je nosila črno majico, ter raztrgane kavbojke se je Amanda Bynes nastavila fotografskemu objektivu. Ob fotografijo, s katero se je vrnila na Instagram, potem ko je julija izbrisala svoj profil, ni zapisala ničesar. Izklopila je tudi možnost komentiranja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by amanda bynes (@matteblackonlinestore) on

Njen novi profil tudi ne nosi več njenega imena, temveč se imenuje Matte Black Online Store, kar naj bi bila nova znamka, za katero stoji zvezdnica, poroča portal E! News. Amanda je namreč pred letom dni diplomirala na univerzi za modo in oblikovanje, zato je povsem mogoče, da se zdaj podaja v oblikovalske oziroma modne vode.

Amanda leta 2009 in danes. | Foto: Getty Images / Instagram Amanda leta 2009 in danes. Foto: Getty Images / Instagram

Štiriintridesetletna zvezdnica se je sicer v preteklih letih spopadala z nemalo težavami. Večkrat se je znašla v navzkrižju z zakonom, v javnosti doživela kar nekaj izpadov oziroma zlomov ter na koncu zaradi duševnih motenj – zdravniki naj bi ji že pred leti diagnosticirali shizofrenijo – pristala na zdravljenju v psihiatrični bolnišnici. Borila se je tudi z odvisnostjo od drog in obiskala več centrov za premagovanje zasvojenosti.

Za nekaj časa se je tako povsem umaknila iz javnega življenja, a zadnje leto je znova precej polnila medije, saj je najprej odjeknila novica, da je zaročena, dan pozneje je zaročenca zapustila. Nato pa je nemalo zatem naznanila, da je z njim noseča, a je nato njen odvetnik trditve o nosečnosti zanikal. Kaj se torej trenutno dogaja z nekoč priljubljeno igralko in kaj nova objava na znova odprtem profilu na Instagramu pomeni, trenutno ne ve nihče.

Preberite tudi:

Amanda Bynes
Trendi Vse v treh tednih: zaroka, razhod in zdaj še dojenček #video
Trendi Amanda Bynes ima shizofrenijo?
Trendi Amanda Bynes je po koktajlu zdravil precej bolje

 

Ne spreglejte