SiolNET. Trendi Svet znanih
4,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Po škandalu slavne voditeljice se je oglasila njena žena #video

4,30

termometer

Potem ko se je na obtožbe, da je zlobna in rasistična, odzvala Ellen DeGeneres sama, se je zdaj oglasila še njena žena Portia De Rossi.

Portia De Rossi je v objavi na Instagramu jasno sporočila, da stoji ob svoji ženi Ellen DeGeneres, da jo podpira, in se ob tem zahvalila še vsem preostalim, ki so na njeni strani.

"Vsem najinim oboževalcem ... vidiva vas. Hvala za vašo podporo," je zapisala ob objavi in dodala značke #IStandWithEllenDeGeneres, #IStandByEllen, #IstandByEllenDeGeneres (Stojim ob Ellen, op. p.) ter slavno #bekindtooneanother (Bodite prijazni drug do drugega, op. p.), besede, ki jih 62-letna voditeljica izreče ob koncu vsake oddaje.

A za kamerami in v zakulisju naj bi bila povsem drugačna.

Portia pravi, da podpira svojo ženo. Portia pravi, da podpira svojo ženo. Foto: Getty Images

Zaradi poniževalnega obnašanja začeli notranjo preiskavo

Že lani so se začele širiti zgodbe o tem, da je do svojih zaposlenih nesramna, žaljiva in tudi rasistična, marca in aprila letos pa se je na Twitterju zvrstilo še več negativnih izkušenj s slavno voditeljico.

Vse skupaj se je še poslabšalo, ko je spletni medij BuzzFeed News pred kratkim objavil daljši članek o "toksičnem delovnem okolju" v oddaji Ellen DeGeneres, v katerem je anonimno spregovorilo enajst zaposlenih: deset nekdanjih in en zdajšnji.

Razkrili so, da so bili odpuščeni iz različnih, nerazumljivih razlogov, kot sta bolniška odsotnost in smrt družinskega člana, dobivali pa naj bi tudi navodila, naj ne ogovarjajo Ellen, če jo vidijo v prostorih. Dodali so, da je voditeljičina mantra bodite prijazni "čisto sra***", ki drži samo, ko so kamere prižgane.

Zaradi vse več obtožb so bili direktorji produkcijske hiše WarnerMedia in kadrovska služba primorani začeti preiskavo delovnega okolja in raziskati, kaj se dogaja v ozadju priljubljene oddaje.

Zvezdnici sta poročeni 12 let. Zvezdnici sta poročeni 12 let. Foto: Getty Images

Ellen DeGeneres: Žal mi je

Nekaj dni pred Portio je obtožbe komentirala Ellen sama, ki je sporočila, da ji je žal in da namerava popraviti napake, ki jih je zagrešila, ter da se bo zdaj veliko spremenilo. "Zavezujem se, da se to ne bo več dogajalo," je dejala.

Priznala je tudi, da je med rastjo oddaje izgubila stik z osebjem in se zanašala na druge, da bodo skrbeli za dobre odnose, a se to ni zgodilo. Zaradi tega so odpustili izvršnega producenta Eda Glavina.

"Prvi dan oddaje sem povedala, da bo ta služba prostor sreče, da nihče ne bo povzdigoval glasu in da bodo vsi obravnavani spoštljivo. Nekaj se je očitno spremenilo in razočarana sem, da se je. Za to mi je žal. Vsi, ki me poznajo, vedo, da je to v nasprotju z mojimi prepričanji in upi za oddajo," jim je še sporočila.

Preverite tudi:

Ellen DeGeneres Trendi Ellen DeGeneres se je odzvala na obtožbe, da je zlobna in rasistična Ellen DeGeneres Trendi Oddaja Ellen DeGeneres zaradi hudih obtožb pod preiskavo

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin