SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Po poroki milijarderjev so v Dubrovniku ostali le dolgovi

2

termometer

Dubrovnik je junija gostil poroko bogate dedinje in bankirja, o kateri so v samih presežnikih pisali vsi svetovni mediji. Zdaj pa prihajajo na dan manj glamurozne podrobnosti: neplačani računi.

Junijska "poroka leta" odmeva še zdaj, ameriški Vogue ji je namreč v septembrski številki posvetil kar tri strani, na katerih so se v sliki in besedi razpisali o blišču lokacije in spektakularni nevestini obleki, ki naj bi jo šivali kar 1600 ur. Ko se poročita Fabiola Beracasa, potomka premožne ameriške časopisno-založniške družine Hearst, in bankir Jason Beckman, je dobro le najboljše.

Medtem pa se je odnos hrvaških medijev do bogatih mladoporočencev občutno ohladil. Spletni portal Dubrovački dnevnik namreč piše, da so po odhodu svatov ostali ogromni neplačani računi. Oglasila sta se dva od podizvajalcev, ki trdita, da jima Denis Wolfhart, direktor podjetja, ki je skrbelo za organizacijo poroke, dolguje na desettisoče evrov za ozvočenje, razsvetljavo in scenografijo, prav tako pa naj ne bi poravnal računov za čiščenje in varovanje. Eden od upnikov je dodal, da je do tega prišlo zato, ker ameriška mladoporočenca Wolfhartu še nista poravnala celotnega stroška poroke.

Wolfhart je medtem za Jutarnji list dejal, da je podizvajalcem poplačal že skoraj vse dolgove, sam pa od bogatih zakoncev čaka še na zadnjo tretjino plačila – ki ga pričakuje "kmalu".

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin