Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
6. 2. 2017,
10.16

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,53

1

Natisni članek

zaročenec Joshua Sasse Kylie Minogue

Ponedeljek, 6. 2. 2017, 10.16

6 let, 7 mesecev

Plačala mu je presaditev las, on pa jo je varal

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,53

1

kylie minogue | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Družina in prijatelji avstralske pevka Kylie Minogue so veseli, da se je razšla s svojim 19 let mlajšim zaročencem, britanskim igralcem Joshuo Sassejem.

Čeprav je Kylie strta, potem ko je prejšnji teden iz hiše vrgla svojega zaročenca, ker se je izkazalo, da se je zelo zbližal s soigralko Marto Milan, pa je njena družina navdušena. "Slavijo! Navdušeni so! Pomenil je slabe novice," je za avstralski radio KIIS 1065 razkril družinski prijatelj Peter Ford.

Peter, ki je blizu Kyliejini družini, je dodal, da še posebej njena mlajša sestra Dannii ni bila navdušena nad Joshuo, o katerem meni, da je "umetnik sranja". "Olajšanje je prava beseda. Vedno so imeli pomisleke. Dannii je kot pes za odkrivanje drog," je dodal Peter.

Potrdil je, da je 48-letna Kylie financirala življenjski slog svojega 29-letnega zaročenca in mu celo plačala presaditev las, za kar je odštela deset tisoč dolarjev (9.300 evrov). "Plačala mu je lasne podaljške. Presadili so mu lase. To je znak ljubezni in predanosti, on pa se ji je tako zahvalil. Vse mu je dala. V razmerju je to nekaj običajnega in bila je vesela, da mu je lahko ponujala vse. Ni izsilil denarja od nje, res si je želela, da bi se izšlo," je še povedal.

Ko sta se spoznala in začela razmerje, je bil on poročen z drugo. | Foto: Getty Images Ko sta se spoznala in začela razmerje, je bil on poročen z drugo. Foto: Getty Images

Prijatelj družine Minogue je prepričan, da Joshua ni varal Kylie s svojo soigralko ter da sta se razšla že pred božičem: "Varanje jo je skrbelo, a že nekaj časa se je med njima ohlajalo. Moral je oditi domov k mami in očetu." Dodal je, da je bil njun razhod nekaj dobrega, saj bi bila ločitev zelo umazana.

Medtem je britanski tabloid The Sun izbrskal, da je bil Joshua še poročen, ko je na snemanju serije Galavant spoznal Kylie in sta začela dveletno romanco. "Nihče na snemanju ni mogel verjeti, da je s Kylie, saj je bilo splošno znano, da je poročen. Govoril je o svoji ženi in njunem otroku, vseskozi je nosil poročni prstan. Prstan je izginil, ko je njegovo razmerje s Kylie postalo tako resno, da sta se začela  pojavljati v javnosti," je povedal vir.

The Sun razkriva tudi, da so Joshuo paparaci v objemu rjavolaske – izkazalo se je, da je to bila igralka Cecilia Segar – ujeli le dva tedna zatem, ko sta s Kylie 19. februarja lani razglasila zaroko. Ujeli so ju, ko sta se po večerji poljubila, medtem ko je imela Kylie koncert v Sydneyju.

Ne spreglejte