Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 6. 2012,
19.33

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Angelina Jolie

Torek, 5. 6. 2012, 19.33

8 let

Pet najbolj zanimivih izjav Angeline Jolie

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Zvezdniki včasih izustijo kaj neprimernega, nenavadnega ali pa posebno zanimivega. Ena od takšnih je tudi igralka Angelina Jolie, ki na vsakem koraku zabava novinarje s svojimi izjavami.

Igralka Angelina Jolie je vedno v središču medijske pozornosti. Najprej je v najstniških letih pozornost vzbujala s svojo nenavadno pojavo, nato se je poročila z veliko starejšim Billyjem Bobom Thortonom, o čemer se še zdaj govori. Danes pa je mati šestih otrok, igralka, režiserka in humanitarka. Joliejeva je pred mikrofoni novinarjev ali televizijskimi kamerami izjavila že marsikaj. Katere izjave pa so najbolj zanimive?

O posebnem obesku, v katerem je bila kri Billyja Boba Thortona

"Nosim moževo kri, kar je zame nekaj posebnega. Nekateri radi okoli vratu nosijo diamantne ogrlice ali kaj podobnega. Tudi to je nekaj posebnega," je igralka povedala leta 2001. Pozneje je Joliejeva priznala, da je bil v obesku pravzaprav majhen košček papirja, na katerem je bilo nekaj kapljic krvi.

O oskarju, ki ga je prejela za najboljšo stransko vlogo v filmu Nore in svobodne

"Zelo sem presenečena in v tem trenutku sem zelo zaljubljena v svojega brata, ki me je ravnokar objel in mi povedal, da me ljubi," je leta 2000 povedala Joliejeva na podelitvi oskarjev. Zaradi te izjave so bili nekateri prepričani, da ima z bratom celo nekakšno ljubezensko razmerje, kljub temu se o tem pozneje ni več govorilo.

O igranju v filmu Gospod in gospa Smith z Bradom Pittom

"Z Bradom Pittom sva pravzaprav zabavna kombinacija. Moje pojmovanje zakona je zelo cinično, zato me vprašanje, ali bi ubila svojega moža, niti ne preseneča. Medtem ko je Brad takšen tip človeka, ki bi se mu takšno vprašanje zdelo smešno, saj je srečno poročen," je povedala leta 2004. Pozneje se je izkazalo, da Brad Pitt, ki je bil takrat poročen z Jennifer Aniston, le ni bil srečen v svojem zakonu, saj se je po enem letu od snemanja filma ločil in je danes zaročen z Angelino.

O svoji osebnosti

"Ničesar ne dosežeš z jokom, sploh pa ne tega, da bi te kdo objel. Ljudje se včasih norčujejo iz mene, saj sem takšna oseba, da kar zadržim dih, ko me nekdo objame. Objemanje, crkljanje in jokanje – ob teh stvareh se počutim neprijetno," je bila prepričana pred petimi leti.

O svojem videzu

"Čudno sem videti, saj včasih mislim, da sem videti kot nekakšen smešen muppetek," je nekoč še izjavila Angelina.

Ne spreglejte