Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
17. 8. 2011,
21.23

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Rumer Willis Miley Cyrus

Sreda, 17. 8. 2011, 21.23

4 leta, 5 mesecev

Otroci, ki so slavni zaradi svojih staršev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Hollywood je zasvojil tudi otroke, saj so se številni otroci slavnih staršev odločili, da bodo sledili njihovim stopinjam. Mnogi, ne čisto vsi, pa so zasloveli ravno zaradi vpliva njihovih staršev.

Jaden in Willow Smith sta verjetno najbolj uspešna otroka v Hollywoodu. Pri samo osmih letih se je Jaden Smith prvič pojavil na velikih platnih skupaj z očetom Willom Smithom, ko je z njim igral v filmu V iskanju sreče. Nazadnje pa je navdušil v filmu Karate Kid, ki sta ga režirala in producirala Will Smith in Jada Pinkett-Smith. Nič manj slavna pa ni njegova 10-letna sestra Willow, ki je lani presenetila s svojim pevskim talentom. Navdušila je tudi raperja Jay-Z-ja, s katerim bo posnela svoj prvi album.

Ava Sambora je 13-letna hčerka igralke Heather Locklear in Richieja Samobore, sicer kitarista skupine Bon Jovi. Ava se bo javnosti predstavila s filmom This is Forty, ki bo v filmu igrala skupaj s hčerko režiserja Judda Apatowa.

Zoe Kravitz, hčerka pevca Lennyja Kravitza in igralke Lise Bonet, je izredno podobna svoji materi. Pohvale si je zaslužila z vlogo mlade prostitutke v filmu The Brave One, kjer je igrala s slavno Jodie Foster. Zdaj je stara 22 let, največkrat pa igra v neodvisnih filmih.

Rumer Willis je najstarejša hči igralcev Demi Moore in Bruca Willisa. Rumer je kot mnogi drugi otroci slavnih svoje navdušenje nad filmi podedovala od svojih staršev, kljub temu pa je verjetno Rumer lažje dobila kakšno vlogo v filmih kot kdorkoli drug. Videli smo jo v filmu The House Bunny, kjer je igrala z Anno Faris in Emmo Stone, trenutno pa igra v priljubljeni seriji 90210.

Miley Cyrus je svojo prvo vlogo dobila v seriji Hannah Montana, ki so jo predvajali na kanalu Disney. V tej seriji pa je igral tudi njen oče Billy Ray Cyrus, sicer znani country pevec. Kot Hannah Montana pa je posnela tudi dva filma in za njiju posnela tudi dva albuma. Čeprav je bila celotna franšiza Hannah Monatana izredno dobičkonosna, je Miley leta 2008 posnela še prvi samostojni album z naslovom Breakout, ki pa je bil izredno uspešen.

Ne spreglejte