Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 7. 2022,
10.14

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Elon Musk Errol Musk

Petek, 15. 7. 2022, 10.14

1 leto, 8 mesecev

Oče Elona Muska ima dva otroka s svojo pastorko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Errol Musk | Errol Musk, oče Elona Muska | Foto Profimedia

Errol Musk, oče Elona Muska

Foto: Profimedia

Errol Musk ima prav tako, če ne še bolj zapleteno družinsko življenje kot njegov sin milijarder.

Če se vam je ob novici o najnovejšem naraščaju tehnološkega mogotca Elona Muska zdelo, da je njegova zasebnost, predvsem pa družinsko drevo precej zapleteno, je njegov oče Errol Musk poskrbel za to, da je ob njem sinov položaj videti povsem preprost.

76-letni podjetnik iz Južne Afrike je ta teden razkril, da je leta 2019 dobil hčerko z 41 let mlajšo Jano Bezuidenhout, s katero ima tudi sina, ki se je rodil leta 2017.

V tem razmerju je ob precejšnji razliki v letih neobičajno predvsem to, da je Jana njegova pastorka. Poročen je bil namreč z njeno mamo Heide Bezuidenhout, s katero ima dva otroka, v zakonu pa je vzgajal tudi Jano, ki je imela le štiri leta, ko je Errol Musk postal njen očim.

Errol se je od Heide ločil po 18 letih zakona, leta 2017 pa je družino in svetovno javnost šokiral, ko mu je Jana rodila sina. To je njegovega sina Elona tako šokiralo, da je z očetom prekinil vse stike, nič manj niso bili jezni preostali njegovi otroci - ob sinu in hčerki, ki ju ima z Jano, ima iz preteklih zakonov pet odraslih otrok.

"To jim še vedno ni všeč," je Errol Musk ta teden povedal v intervjuju za The Sun, "zdi se jim čudno, ker je Jana njihova sestra. Njihova polsestra."

Elon Musk z materjo Maye. Ta je bila z Errolom Muskom poročena med letoma 1970 in 1979, v zakonu sta se jima ob Elonu rodila še sin Kimbal in hči Tosca. | Foto: Reuters Elon Musk z materjo Maye. Ta je bila z Errolom Muskom poročena med letoma 1970 in 1979, v zakonu sta se jima ob Elonu rodila še sin Kimbal in hči Tosca. Foto: Reuters

Povedal je še, da z Jano ne živita več skupaj, in kot razlog za razhod navedel 41-letno razliko v njuni starosti. "Ni praktično, ona ima 35 let. Ko si s toliko mlajšo žensko, je sprva prijetno, nato pa razlika v letih postane očitna," je izjavil in dodal: "Morda pa bova sčasoma, če bom še živ, spet skupaj."

Elon Musk, ki je te dni javnost tudi sam presenetil z novim naraščajem, se na novico o še eni polsestri za zdaj ni odzval, je pa pred časom očeta v intervjuju za Rolling Stone označil za "groznega človeka".

Preberite še:

Elon Musk
Trendi Elon Musk spet šokiral: dobil je dvojčka z eno od svojih zaposlenih
Elon Musk, Tesla
Trendi Sin Elona Muska spreminja spol in prekinja vezi z očetom
Ne spreglejte