Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 7. 2014,
14.13

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natalija Verboten zakon otrok

Petek, 18. 7. 2014, 14.13

8 let

Objokana Natalija Verboten: Upanja, da bi zanosila, ni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Minilo je že 14 let, odkar je pevka Natalija Verboten zapela pesem Rdeč Ferrari in z njo zares zaslovela. Danes, ko ima po vsem tem svojo družino, se ukvarja s povsem drugimi temami.

Natalija, ki je zaslovela s skladbo o rdečem lepotcu s črnim konjičkom, pa si je pozneje s svojim glasbenim kolegom ustvarila dom, družino in z Dejanom sta pred štirimi leti na svet pospremila sinka Maxa. Natalija je zanosila po štirih letih zveze, saj konec avgusta praznujeta že šesto obletnico poroke, Max pa obema prinaša veliko pozitivnega. "Pri naju gre vse zelo hitro. Po mesecu dni sva skupaj zaživela, po dveh mesecih sva rekla, da bi rada imela otroke," izda Natalija ljubezensko zgodbo, ki jo je stkala s svojim Dejanom. A želja po otroku je Nataliji odprla nove dimenzije.

"Do Maxa sploh nisem vedela, kako težko je uresničiti kakšno željo. Do takrat sem vse želje in vizije uresničila z delom, v tem primeru pa ni šlo vse kot po maslu. Sicer se je vse srečno izteklo, vem, da imajo ljudje zaradi želje, da postaneš starš, dosti težje izkušnje kot jaz, a vseeno ni bilo lahko. Svet se mi je nekajkrat kar sesul," je priznala Natalija, ki je doživela tudi spontani splav.

"Otroka sva si želela dolgo časa. Ko se je končno pokazal tisti plus na testu, sva bila vesela. Še zdaj se spomnim, da je bil petek, imela sem dva nastopa, začela sem krvaveti. Upala sem, da bo vse v redu, klicala sem ginekologinjo in ta mi je povedala, da če je z zarodkom vse v redu, se obdrži, če pa ni, pa telo poskrbi za to, da se zarodek ne obdrži. Noč sem predelala, naslednji dan pa sem otroka izgubila," je v solzah povedala Natalija Verboten, za katero so to še danes težki spomini.

"Morala sem se vzeti k sebi, oditi na oder in oddelati nastop kot profesionalec. Delati sem se morala, kot da ni nič. Pač imam tak poklic, zavedati se moram, da moramo glasbeniki vse težave pustiti pred vrati. Mi smo zabavljači, občinstvo pričakuje, da jih zabavamo. Še posebej težko je bilo, ker so takrat bili v prvih vrstah sami otroci, ki so peli moje pesmi. Ne vem, kako sem takrat to oddelala. Ko je bilo nastopa konec, sem vso pot domov jokala in potem še nekaj dni. A tako je življenje, če ni dežja, tudi ne veš, kako lepo je, ko je sonce," je še povedala Natalija v oddaji O magazin.

A Natalija je zbrala življenjsko moč, skupaj z Dejanom sta šla naprej in v življenju so jo nagradili številni čudeži. Kako je Max prišel na svet, pa si poglejte v videoprispevku.

Ne spreglejte