Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
3. 5. 2016,
19.38

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,33

Natisni članek

nogomet angleško prvenstvo Leicester City žene nogometašev

Torek, 3. 5. 2016, 19.38

6 let, 6 mesecev

Novi rod zvezdnic: spremljevalke nogometašev Leicestra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,33
Leicester City WAGs

Kdo so dekleta, ob katerih se grejejo novi prvaki angleškega nogometnega prvenstva?

Po nogometni senzaciji na Otoku, ko si je moštvo Leicester Cityja v nedeljo zagotovilo naslov angleškega ligaškega prvaka, se v središču pozornosti niso znašli le člani ekipe, ampak tudi njihove spremljevalke.

V Veliki Britaniji so dekleta in žene nogometašev prav takšne medijske zvezde kot športniki sami, so pa bile spremljevalke nogometašev Leicestra do zdaj dokaj neznane oziroma v senci tistih, ki "spadajo" k bolj razvpitim klubom. A to se bo s senzacionalnim uspehom Leicester Cityja zagotovo spremenilo. Pravzaprav se je že, britanski mediji so namreč že danes polni zapisov o lepoticah, ob katerih se grejejo zmagoviti nogometaši.

Kdo so torej dekleta in žene angleških prvakov?

Rita Mahrez, žena Riyada Mahreza

Leicester City: Rita Mahrez | Foto:

Rita Mahrez, ki ji pravijo tudi dvojnica Kim Kardashian, je vsekakor nova angleška nogometna kraljica – njen mož Riyad Mahrez je namreč postal nogometaš leta v premier ligi. 24-letna Rita in 25-letni Riyad sta se na skrivaj poročila pred osmimi meseci, pred šestimi meseci pa se jima je rodila hči Inaya. Po pisanju britanskih medijev se nekdanja podjetnica zdaj posveča družinskemu življenju. Medijem se izogiba, moža recimo ni spremljala na podelitev nagrade za igralca leta, mu pa zato ljubezen redno izpoveduje na družbenih omrežjih.

Ashleigh Defty, dekle Dannyja Simpsona

Leicester City: Ashleigh Defty | Foto:

21-letna resničnostna zvezdnica Ashleigh Defty in 29-letni branilec Leicester Cityja Danny Simpson se po poročanju britanskih medijev videvata šele nekaj tednov. Da sta par, se je razvedelo pretekli teden, novica pa je takoj vzbudila ogromno pozornosti, ker je Simpson eden redkih nogometašev Leicestra, ki ima "zvezdniško" dekle. Ashleigh se je proslavila z nastopom v resničnostnem šovu Ex On The Beach, pred Simpsonom pa se je videvala z enim od zmagovalcev britanskega Big Brotherja. Simpson med svoja nekdanja dekleta prišteva pevko, igralko in voditeljico Tuliso Contostavlos, ki je po tem, ko sta se razšla, izjavila, da se Simpson ne more meriti z njeno "slavo in intelektom".

Becky Nicholson, zaročenka Jamieja Vardyja

Leicester City: Becky Nicholson | Foto:

34-letna Becky Nicholson je vsekakor podjetno dekle. Do zdaj je bila znana predvsem kot nekdanje dekle pevca Petra Andreja, s katerim se je videvala pred daljnimi 15 leti, nato pa je tabloidom o njem izjavila, da je najslabši ljubimec. Pozneje se je videvala z nogometašem Lukom Fosterjem, s katerim ima sina, nato pa je spoznala Jamieja Vardyja in zaradi njega zapustila Fosterja. "Rekla mi je, da je presedlala na boljšega. Pustila me je samega z otrokom, se odselila k Vardyju in že čez nekaj tednov je bila noseča," je Foster povedal za tabloid The Sun. Nicholsonova in Vardy imata zdaj leto in pol staro hčerko, z njima živita tudi sin, ki ga ima Becky s Fosterjem, in njena hčerka iz enega od prejšnjih razmerij, po koncu prvenstva pa načrtujeta poroko.

Stine Gyldenbrand, žena Kasperja Schmeichla

Leicester City: Stine Gyldenbrand | Foto:

Danska lepotica Stine Gyldenbrand se je poročila v vratarsko dinastijo – njen mož Kasper Schmeichel, vratar Leicester Cityja, je sin Petra Schemichela, vratarja Manchester Uniteda –, a to ne pomeni, da se je odločila za poklic nogometaševe žene. Plavolaska ima namreč čisto pravo službo, je diplomirana babica in dela v porodnišnici blizu Birminghama. Stine in Kasper imata dva otroka, leta 2012 pa sta ustanovila tudi svojo fundacijo, prek katere financirata dobrodelne projekte, ki so jima blizu.

Chloe Fulford, zaročenka Marca Albrightona

Leicester City: Chloe Fulford | Foto:

Chloe Fulford ima z vezistom Leicesterja Marcom Albrightonom dve hčerki, lani pa je doživela družinsko tragedijo. V lanskih terorističnih napadih v Tuniziji sta bila namreč ubita njena mama in materin partner, od takrat pa je 24-letna nogometaševa zaročenka glasna zagovornica vojne proti terorizmu.

Ne spreglejte