Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
24. 7. 2022,
22.27

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,27

5

Natisni članek

Google Tesla varanje afera Elon Musk

Nedelja, 24. 7. 2022, 22.27

1 leto, 8 mesecev

Nova Muskova afera: soustanovitelja Googla na kolenih prosil odpuščanja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,27

5

Elon Musk | Afera med njima naj bi zgodila na umetniški razstavi Art Basel v Miamiju decembra 2021, ko se je Musk razšel s svojim dekletom Grimes. | Foto Reuters

Afera med njima naj bi zgodila na umetniški razstavi Art Basel v Miamiju decembra 2021, ko se je Musk razšel s svojim dekletom Grimes.

Foto: Reuters

Kot poročajo številni mediji, je v javnost prišla nova afera najbogatejšega Zemljana Elona Muska, ki se je tokrat zapletel z ženo soustanovitelja Googla Sergeya Brina. Slednji je Musku oziroma njegovemu podjetju za električne avtomobile Tesla pomagal med finančno krizo leta 2008.

Brin je potem, ko je izvedel, da ga je žena Nicole Shanahan varala z njegovim dolgoletnim prijateljem, vložil zahtevo za ločitev. Musk naj bi ga v začetku tega leta celo na kolenih prosil odpuščanja, poroča Wall Street Journal. Brin naj bi takrat sprejel njegovo opravičilo, a kljub temu od takrat ne govorita.

Še vedno sta živela skupaj

Afera med njima naj bi zgodila na umetniški razstavi Art Basel v Miamiju decembra 2021, ko se je Musk razšel s svojim takratnim dekletom Grimes. Viri so za Wal Street Journal povedali, da sta bila Brin in Shanahan takrat sicer ločena, vendar sta še vedno živela skupaj in skrbela za svojo hči, ki se jima je rodila leta 2018.

Januarja je Brin vložil zahtevo za ločitev, razlog pa so bile "nepremostljive razlike" med njima. V naslednjih mesecih je bil odnos med Brinom in Muskom zelo napet, soustanovitelj Googla pa naj bi svojim finančnim svetovalcem celo ukazal, da prodajo njegove naložbe v Muskova podjetja, med njimi tudi v Teslo, v katero je leta 2008 vložil kar 500 tisoč dolarjev.

"Upam, da bova s Sergeyem napredovala z dostojanstvom, poštenostjo in harmonijo za dobro najinega otroka. Oba si prizadevava za to," je v začetku tega meseca Shanahan povedala za novičarsko spletno stran Puck. 

Sergey Brin in Nicole Shanahan imata skupaj hčerko, ki se jima je rodila leta 2018. | Foto: Reuters Sergey Brin in Nicole Shanahan imata skupaj hčerko, ki se jima je rodila leta 2018. Foto: Reuters

Elon Musk
Trendi Elon Musk spet šokiral: dobil je dvojčka z eno od svojih zaposlenih
Elon Musk
Trendi Elon Musk povedal, koliko otrok namerava imeti
Trendi Elon Musk tarča posmeha: "Sleci majico, videti si kot kuhan piščanec"
Ne spreglejte