Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
26. 1. 2013,
17.55

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
poroka

Natisni članek

Sobota, 26. 1. 2013, 17.55

8 let, 3 mesece

Nasprotnica porok Marisa Tomei prvič pred oltar?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Oskarjevka, ki je še pred kratkim trdila, da ne verjame v poroko, se bo zdaj končno ustalila - z 12 let mlajšim izbrancem.

Igralka in oskarjeva nagrajenka Marisa Tomei naj bi pri 48 letih prvič stopila pred oltar. Med božičnimi prazniki naj bi se namreč zaročila z 12 let mlajšim Loganom Marshallom Greenom, s katerim je v zvezi pet let. Logan je sicer prav tako igralec, ki smo ga med drugim gledali v seriji 24 in filmu Prometej.

Par se je spoznal v New Yorku, ko sta skupaj delala na nekem gledališkem projektu. Zvezdnica je bila prej sicer v zvezi z Robertom Downeyjem mlajšim in Lennyjem Kravitztom.

"Nisem ravno velika oboževalka zakona kot institucije in ne vem, zakaj bi morale ženske imeti otroke, da bi ljudje nanje gledali kot na popolnega človeka," je pred nekaj leti v intervjuju za ameriški medij trdila Marisa, ki novic o zaroki sicer še ni potrdila, za tuje medije pa novice ni znala potrditi niti igralkina predstavnice za odnose z javnostmi.

Marisa se bo na filmskih platnih sicer kmalu spet pojavila v romantični komediji skupaj s Hughom Grantom, njen domnevni zaročenec pa medtem z Jamesom Francom snema dramo As I Lay Dying, preizkusil pa se bo tudi v vlogi Tennesseeja Williamsa v filmu Lonely Hunter.

Ne spreglejte