Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
8. 11. 2023,
7.24

Osveženo pred

5 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,16

Natisni članek

People nagrada moški seksi igralec Patrick Dempsey

Sreda, 8. 11. 2023, 7.24

5 mesecev, 3 tedne

Najbolj seksi moški leta 2023 je igralec Patrick Dempsey

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,16
Patrick Dempsey | Patrick Dempsey je vsem najbolj poznan po svoji vlogi nevrokirurga Dereka oz. McDreamyja iz serije Talenti v belem (Grey's Anatomy). | Foto Guliverimage

Patrick Dempsey je vsem najbolj poznan po svoji vlogi nevrokirurga Dereka oz. McDreamyja iz serije Talenti v belem (Grey's Anatomy).

Foto: Guliverimage

Ameriška revija People je razglasila najbolj seksi moškega leta 2023. To je postal 57-letni igralec Patrick Dempsey, ki je nasledil lanskega zmagovalca Chrisa Evansa. 

Ob prejetju naziva je Dempsey dejal, da je vesel, da se je to zgodilo na tej točki njegovega življenja. "Lepo je biti prepoznaven in seveda je to všeč tudi mojemu egu, vendar mi ta naziv daje podlago, da ga uporabim za kaj pozitivnega," je povedal.

Na vprašanje, kaj mu je šlo po glavi, ko je prvič slišal novico, je odgovoril, da je bil sprva popolnoma šokiran, nato pa se je začel smejati, kot da je to le šala. "Vedno sem bil le družica," se je pošalil in dodal: "Popolnoma sem pozabil na ta naziv in nikoli nisem niti pomislil, da bi bil lahko v tem položaju."

Derek oz. McDreamy iz serije Talenti v belem

Patrick Dempsey je vsem najbolj poznan po svoji vlogi nevrokirurga Dereka Shepherda oziroma McDreamyja iz serije Talenti v belem (Grey's Anatomy). Pred leti je v čast svoji pokojni mami ustanovil tako imenovani Dempsey Center za podporo bolnikom z rakom in njihovim bližnjim. Od leta 1999 je poročen z umetnico ličenja Jillian Dempsey (prej Fink), s katero imata tri otroke – 21-letno hčer Talulo ter 16-letna dvojčka Darbyja in Sullivana.

Revija People tovrstni izbor sicer prireja že od leta 1985. Lani je naziv prejel igralec Chris Evans

Dempseyja bo mogoče kmalu videti v biografskem filmu o Enzu Ferrariju režiserja Michaela Manna, v katerem igra italijanskega voznika formule ena Piera Taruffija. | Foto: Guliverimage Dempseyja bo mogoče kmalu videti v biografskem filmu o Enzu Ferrariju režiserja Michaela Manna, v katerem igra italijanskega voznika formule ena Piera Taruffija. Foto: Guliverimage

Preberite tudi:

Patrick Dempsey
Trendi V Benetkah vso pozornost ukradel "McSanjski"
Chris Evans
Trendi Najbolj seksi moški leta 2022 potrdil govorice
Chris Evans
Trendi Razglasili najbolj seksi moškega leta 2022
Ne spreglejte