Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 8. 2013,
18.00

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Miley Cyrus Jennifer Aniston Jennifer Lopez roka telo

Petek, 9. 8. 2013, 18.00

8 let

Najbolj seksi deli hollywoodskih teles

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Preprosto si moramo, hočeš nočeš, priznati, da so nekateri deli teles različnih zvezdnic tako lepi in seksi, da jih je treba poudariti in pohvaliti.

Ker je poletje na vrhuncu, so tudi zvezdnice ta trenutek v najboljši formi, saj se – tako kot mi, krvavi pod kožo – bojijo pokazati kakšen kilogram preveč. In čeprav imajo zvezdnice razkošje, imenovano osebni trener, jim vseeno lahko zavidamo njihova telesa. Mary Miller, osebna trenerka številnih zvezdnic, je naredila seznam tistih delov telesa, ki se jih pri različnih zvezdnicah splača pohvaliti.

Roke Jennifer Aniston Boste rekli, da dobrih 40 let stara Jennifer nima fantastično oblikovanih rok? "Marsikatera ženska na svetu bi ubijala za njene roke, verjemite mi. Velikokrat se zgodi, da me vprašajo celo, kako do takšnih rok, kot jih ima Jennifer. Vedno je moj odgovor enak: za takšen seksi tonus telesa je treba kar nekaj garanja s tricepsi. Previdne morate biti pri izbiri vaj, saj je zelo pomemben tudi notranji del rok," je povedala Mary in zatrdila, da gre za hiter in zelo učinkovit trik, ki se mu reče redna vadba.

Radiatorčki Miley Cyrus Miley nima le ravnega trebuščka, česar je verjetno za zdaj vesel tudi njen oče, njen trebuh je netreniran, mlada pevka ima celo radiatorčke. "Za takšen trebušček so tako ali tako potrebni samo izjemno stroga prehrana in trebušnjaki, na stotine," svetuje Mary in opozarja, da moramo pri vajah za trebuh vedno paziti tudi na hrbet.

Ritka Jennifer Lopez Je sliki treba kaj dodati? Verjamemo, da ne, a kljub temu, da si večina žensk želi ritko pevke Jennifer Lopez, moramo vedeti, da je del njenega legendarnega ozadja genetsko pogojen, drugi del pa je seveda primeren za obdelavo. "Vaj za čvrsto ritko je veliko, od teka, rolanja in do tistih, ki jih lahko počnete na raznih napravah v fitnes centrih. Katerokoli boste izbrale, vedite, da boste za takšno ritko garale bolj, kot si mislite, a verjetno vaš trud ne bo neopažen.

Noge Stacy Keibler Noge igralke, ki je že dvajset let stalnica televizijskih serij, so številne moške revije že kovale v nebo. Stacy ima pač noge, ki jih ne vidimo vsak dan, tudi Mary se popolnoma strinja s to oceno. "Stacy je ženska, ki da veliko na svoj videz, zato ji očitno tudi ni težko delati vaj za noge. Ženske na splošno vse premalo časa in volje namenimo nogam, a se ne zavedamo, kako veliko vlogo igrajo pri osvajanju moških, obenem pa še nosijo težo vsega telesa. Za popolne noge vam svetujemo nekaj vadbe doma ob televizorju in veliko teka ali hoje, nikakor pa ne pretiravanja z utežmi, ker se sicer lahko hitro zgodi, da bodo mišice na nogah postale premočne."

Hrbet Gwyneth Paltrow Vsestranska Gwyneth vedno očara s svojim urejenim in nežnim, precej naravnim videzom. A ko zagledate njen hrbet, se morate zamisliti nad tem, koliko treningov je lepotica vložila v takšno podobo. "Ramena in hrbet so po mojem mnenju najbolj seksi deli Gwyneth, tako ali tako pa je videti odlično," pravi trenerka Mary. "Za takšen hrbet obstaja nekaj preprostih vaj. Ena od njih je počep z visoko iztegnjenimi rokami. Preden se začnemo dvigati, iz počepa dvignemo roke visoko, nato vstanemo. Pri tem bo delal ves hrbet," svetuje Mary.

Vse na Heidi Klum "Vse ženske sanjamo in si želimo, da bi bile pri štiridesetih letih videti kot Heidi Klum. Ko se staramo, ni pomembno le, kaj počnemo za svoje telo, ampak tudi to, kako ga hranimo. Dobra in zdrava prehrana ob redni vabi je najbolj pomembna za čvrsto telo in dobro kondicijo, zelo pomemben pa je tudi počitek po delu ali oddih, saj se telo pri teh letih že počasneje obnavlja in zato potrebuje tudi več počitka. Manj je več, če trenirate pravilno," je povedala Mary, ki pravi, da ima Heidi pravzaprav popolno hollywoodsko telo.

Ne spreglejte