Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 4. 2014,
14.31

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Severina Milan Popović revija časopis intervju

Četrtek, 10. 4. 2014, 14.31

7 let, 12 mesecev

Milan Popović: Severina laže in ne izbira žrtev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nekdanji partner hrvaške pevke Severine se je odločil, da bo udaril nazaj. Po vseh njenih zgodbah so v reviji Blic ekskluzivno objavili njegov, še kako zanimiv in pikanten, pogled na zgodbo.

Izpoved Milana Popovića, imenovanega tudi kralj bakra, največkrat pa kar Severinin mož, je na meji dobrega okusa, a vseeno trenutno ena najbolj vročih tem na Balkanu. Milan namreč trdi, da je s pevko živel le pet ali šest dni. "O skupnem življenju ni bilo ne duha ne sluha. Vsaj ne o takšnem, o katerem govorijo vsi. Nisva si delila postelje, nisva sedela za isto mizo, Severina je živela v Zagrebu ali Splitu, jaz pa v Beogradu. Še ključev stanovanja si nisva izmenjala," začenja svojo pripoved Milan, ki je kmalu dojel, da se vse objave v medijih, ki se pojavljajo o njem in Severini, pravzaprav rojevajo, kot je povedal, v Severinini glavi.

"Med nama ni bilo ljubezni. Na začetku sva bila zaljubljena, a tu se je končalo, vse skupaj po treh ali štirih mesecih. Potem mi je Severina povedala, da je noseča, in kot človek sem se odločil, da ostanem ob njej. Ne bi bilo prav, da ostane sama. Bil sem tiho, ko sem prebiral vse njene zgodbice v medijih, molčal sem, ko je rekla, da sva spet skupaj, potem pa sem dojel, da je Severina na poti do medijske slave in pojavljanja pripravljena narediti prav vse. Nisem želel več trpeti očitkov prijateljev, ki so brali časopise in mi očitali, da sem slab oče," je povedal Milan.

Milan je v osebni izpovedi povedal tudi, da je zgodba o tem, da je z namenom, da bi se izognil joku otroka, spal v drugem stanovanju, povsem izmišljena. Tako kot tista, da je Severini dal na voljo 48 ur, da se izseli iz stanovanja. "Gre za popolno manipulacijo medijev," je še povedal Popović, ki je v intervjuju med drugim zanikal tudi zaroko ali željo po poroki s hrvaško zvezdnico.

Ne spreglejte