Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
18. 12. 2014,
10.01

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Četrtek, 18. 12. 2014, 10.01

6 let, 7 mesecev

Miha Geršič: Mladenič, ki nas bodri, da zaživimo bolj zdravo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Miha Geršič na naših straneh vsak teden predstavi nove videonasvete za bolj zdravo in aktivnejše življenje. Tokrat nam je povedal več o svojih ciljih in uspehih.

Miha Geršič je tisti postavni mladenič, ki nas na naših straneh že leto dni v videovodnikih bodri, da zaživimo bolj aktivno in zdravo življenje. Do zdaj je z ekipo posnel že 59 videov, s katerimi želi pomagati čim več ljudem, portal Popolna postava pa se lahko pohvali z več kot 15 tisoč registriranimi uporabniki in skoraj 12 tisoč všečki na Facebooku.

Projekt začeli iz nič … Prav to so uspehi, po katerih si bo 26-letni Miha zapomnil leto, ki se izteka. "Celoten projekt smo začeli iz nič in iz tedna v teden poizkušali našo vizijo pretvoriti v realnost in tako pomagati čim več ljudem," pravi in dodaja, da si bo ob dosežkih na kreativnem področju zapomnil tudi trenutke, ki jih je preživel z družino in prijatelji. Veseli se novih objav in preobrazb svojih varovancev Za prihodnje leto si želi nadaljevati kakovostne in zanimive objave za vse tiste, ki želijo zaživeti drugačno življenje, veseli pa se tudi vseh preobrazb, ki jih bodo dosegli njegovi varovanci. Cilj njegovega dela je "čim širšemu krogu ljudi predstaviti zdrav in zmeren način življenja, s katerim bodo zmagali v boju z odvečnimi kilogrami".

Pri tem je pozoren na to, da smo si ljudje med seboj različni, imamo različne želje, strahove in cilje, zato se potrudi sporočilo vsakokrat predstaviti tako, da bo blizu vsakemu. Miha sicer meni, da je človek uspešen "takrat, ko se počuti srečnega. Čisto preprosto".

Srečen, da lahko pomaga ljudem In kaj je njegov največji uspeh? "To, da sem premagal strah, pozabil na mnenja drugih in se pridružil ustanovni trojici portala Popolna postava, čeprav pred tem nisem imel nikakršnih izkušenj s projektom, kot je ta." Kot pravi Miha, dokler ne poizkusiš, ne veš, kako se bodo stvari odvile. Pri tem dodaja, da je resnično srečen, da lahko nekomu pomaga.

Ne spreglejte