Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
21. 4. 2020,
4.00

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,52

Natisni članek

Meghan Markle Disney intervju

Torek, 21. 4. 2020, 4.00

4 leta

Meghanin prvi TV-nastop je vnaprej posnet intervju #video

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,52

Meghan Markle se je prvič po umiku od kraljevih dolžnosti pojavila v prvem televizijskem intervjuju za oddajo Good Morning America, ki pa je bil vnaprej posnet že lani poleti.

V intervjuju je Meghan Markle govorila o novem Disneyjevem dokumentarnem filmu o slonih, pri katerem je sodelovala kot pripovedovalka, v čemer se je preizkusila prvič. Film je na novi platformi Disney+ sicer na voljo od 3. aprila.

Njeni tiskovni predstavniki so potrdili, da je bil pogovor z vojvodinjo posnet že lani poleti ter da se v resnici ni pogovarjala z novinarji oddaje Good Morning America.

V vnaprej posnetem intervjuju je bila Meghan videti sproščena, v preprosti beli srajci, s spuščenimi lasmi, medtem ko je razlagala, da je izjemno hvaležna, da je bila del te zgodbe o slonih. "Imela sem neverjetno srečo, da sem lahko doživela prvovrstno izkušnjo s sloni v njihovem naravnem okolju. Ko preživljaš čas z njimi, razumeš vlogo, ki jo imamo v ohranjanju življenja."

Ob tem je dodala, da upa, da bodo ljudje po ogledu dokumentarca dojeli, "kako povezani smo", ter da če bi se "bolj zavedali težav tega sveta, bi bolj skrbeli drug za drugega, za planet in živali".

Trendi Princ Harry in Meghan Markle zadala še en udarec britanskim medijem

Ji je službo pri Disneyju uredil Harry?

To je sicer njena prva služba, odkar se je v imenu ljubezni do britanskega princa Harryja odločila odpovedati igralski karieri, a jo je začela znova oživljati, ko sta se v začetku letošnjega leta odpovedala kraljevim dolžnostim. 

Vendar pa sodelovanje z Disneyjem po mnenju nekaterih ni prišlo kar tako – številni so prepričani, da ji je službo priskrbel kar mož na lanski premieri animiranega filma Levji kralj v Londonu, kjer je bil tudi Disneyjev šef Bob Iger

Harry ga je vprašal, ali ve, da Meghan med drugim tudi posoja glas, nad čimer je bil Iger videti presenečen, princ pa mu je nato dejal, da bi jo to zelo zanimalo. "Seveda, z veseljem poskusimo," je na to odgovoril Iger. 

Njun pogovor je bil ujet tudi na videu:

Marca, le dva meseca po umiku od kraljevih dolžnosti, pa je prišla oznanitev, da je vojvodinja za Disney posodila svoj glas.

Preverite tudi:

Meghan Markle
Trendi Razkrit poklic Meghan Markle, ki je zmedel številne Britance
Harry Meghan vila
Trendi Vila za 13 tisoč evrov na noč, ki je Harryja in Meghan prepričala o selitvi #video
Ne spreglejte