Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
24. 1. 2018,
17.43

Osveženo pred

6 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,65

Natisni članek

Natisni članek

delo zaposlitev Buckinghamska palača princ Harry Meghan Markle

Sreda, 24. 1. 2018, 17.43

6 let, 9 mesecev

Meghan Markle in princ Harry iščeta posebnega pomočnika

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,65
princ Harry, Meghan Markle | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Iz Kensingtonske palače so sporočili, da bodoča mladoporočenca iščeta "nepogrešljivega člana ekipe", ki bo skrbel za komuniciranje z javnostmi, kar vključuje tudi skrb za družbena omrežja.

Meghan in Harry iščeta asistenta za komuniciranje z javnostmi za obdobje enega leta. Pogodba vključuje, da bo izbrani kandidat za čas dela živel v Buckinghamski palači, imel bo možnost potovanja po svetu ter spremljanje princa in njegove bodoče žene pri njunih obveznostih.

"Pridružili se boste dinamični ekipi, asistirali starejšim kolegom in skrbeli za komunikacije z javnostmi. Delovne obveznosti vključujejo tudi organizacije vrtnih zabav in nudenje podpore tudi na neuradnih dogodkih," je zapisano v oglasu za delo.

Kandidat bo moral skrbeti tudi za medijske objave in družbena omrežja.

Višina plače? 22 tisoč funtov na leto (približno 25 tisoč evrov) in 33 dni dopusta. Če vas mika, se lahko prijavite tukaj.

Poroka princa Harryja bo britansko gospodarstvo okrepila za pol milijarde

V palači ponujajo še več delovnih mest. | Foto: Getty Images V palači ponujajo še več delovnih mest. Foto: Getty Images

Palača ponuja še več delovnih mest

Sicer pa je Buckinghamska palača razpisala še več odprtih delovnih mest; skupno 16, vendar večina vključuje poletno delo. Med drugim iščejo zaposlene v oddelku za obiskovalce, večinoma v prodaji vstopnic. Za to delo plačajo deset funtov na uro (približno 11 evrov), vključuje pa uvajanje in brezplačno malico. Trajanja dela: od julija do oktobra.

Iščete službo? Britanska kraljica išče novega kuharja.

Podobno delo ponujajo tudi na gradu Windsor, kjer bo 19. maja poroka princa Harryja in Meghan, zato pričakujejo, da bo obiskanost gradu čez poletje močno povečana. Plačilo pa je malce nižje: približno deset evrov na uro za od junija do septembra.

Poleg tega ponujajo še redno zaposlitev za polni delovni čas v kraljevem gospodinjstvu: asistenta za zbiranje informacij (zbiranje in shranjevanje knjig ter rokopisev), arhivarja na gradu Windsor ter nadzornika, ki bdi nad preostalimi zaposlenimi v Buckinghamski palači.

Ne spreglejte