SiolNET. Trendi Svet znanih
3,84

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kralj Karel spet izgubil živce zaradi nalivnika #video

3,84

termometer

Karel in nalivnik |  | Foto: zajem zaslona/Reuters
Foto: zajem zaslona/Reuters

V javnost je prišel še en posnetek, na katerem se novi britanski kralj jezi zaradi pisala, ki mu povzroča preglavice.

Potem ko je pred le nekaj dnevi svet obkrožil posnetek, na katerem se kralj Karel III. jezi na pomočnike, ker mu z mize niso dovolj hitro umaknili podstavka za nalivnik, je zdaj v javnost prišel še en posnetek, na katerem je kralj znova jezen zaradi nalivnika.

Poglejte posnetek:

Videoposnetek je nastal v severnoirskem dvorcu Hillsborough, kjer se je Karel III. z ženo Camillo v torek srečal s člani parlamenta Severne Irske in se ob tej priliki podpisal v spominsko knjigo, pri čemer pa je naletel na težave.

Najprej je ugotovil, da je napisal napačen datum, nato pa se začel pritoževati nad nalivnikom, ki ga je uporabil, in se precej razjezil, ko je ugotovil, da iz njega teče tinta.

Nalivnik so pomočniki hitro zamenjali, da se je v knjigo lahko podpisala še Camilla, medtem pa se je Karel jezil v ozadju. "Ne prenesem te preklete stvari," je jezno dejal in si brisal roke, nato pa dodal, da se to dogaja "ves presneti čas."

Oglejte si še:

Kralj Trendi Novega britanskega kralja služba razjezila že prvi dan #video Charles Karel Trendi Razvajeni kralj: služabniki mu likajo vezalke in iztiskajo zobno pasto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin