SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Koliko zasluži Zoran Predin in kako bo plačal Olimpiji?

2

termometer

 | Foto:
Vse od incidenta pevca Zorana Predina, v katerem je ta v obraz udaril košarkarskega sodnika, se pojavlja ugibanje, kdo naj plača 25 tisoč evrov kazni, ki jo je ULEB prisodil KK Union Olimpija.

Ker so ugibanja o tem, kdo in kako bo poravnal 25 tisoč evrov kazni, ker je pevec Zoran Predin pred kratkim po končani košarkarski tekmi udaril sodnika tekme Luisa Lopesa, vse glasnejša, smo pogledali v poslovni imenik Bizi.si in odkrili, da bi verjetno zvezdnik brez težav pokril kazen, ki jo je z nepremišljenim dejanjem povzročil Olimpiji.

Zoran Predin ima namreč s svojo ženo, igralko Barbaro Predin Lapajne, v solastništvu podjetje Artbiro, registrirano kot agencija za organizacijo, produkcijo in svetovanje, ki pa mu v preteklih letih ni šlo prav slabo. Predinova sta tako v letih od 2009 do leta 2012 po izkazanih podatkih imela skupaj 590 tisoč evrov prihodkov. Vseeno podjetje letno prikazuje nekaj tisočakov izgube.

Poleg podjetja Artbiro, katerega soustanovitelj je Zoran Predin, je pevec tudi samozaposlen v kulturi. Petindvajset tisočakov kazni Olimpiji, ki jih je pridelal Predin, bi tako znašalo le dobrih 4,23 odstotka prikazanega zaslužka zakoncev Predin v zadnjih nekaj letih, ne smemo pa pozabiti, da v znesku prihodkov še ni vključenega prihodka podjetja iz leta 2013.

Spomnimo: Zoran Predin je bil ves čas velik borec za pravice združenja SAZAS, saj ni le pevec, temveč tudi avtor številnih v Sloveniji zelo priljubljenih pesmi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin