SiolNET. Trendi Svet znanih
0,40

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kanyeja Westa vrgli tudi iz muzeja voščenih lutk

0,40

termometer

Voščeni Kanye West | V Madame Tussauds so Westovo lutko v stalno zbirko uvrstili leta 2015 skupaj z njegovo takratno ženo Kim Kardashian. | Foto: Guliverimage/Picture Alliance
V Madame Tussauds so Westovo lutko v stalno zbirko uvrstili leta 2015 skupaj z njegovo takratno ženo Kim Kardashian. Foto: Guliverimage/Picture Alliance

Potem ko je zaradi spornih izjav izgubil vrsto donosnih poslov, je kontroverzni raper od zdaj nezaželen tudi v slavnem londonskem muzeju voščenih lutk.

Iz muzeja voščenih lutk Madame Tussauds, ene najbolj znanih londonskih atrakcij, so sporočili, da si v njihovi zbirki ni več mogoče ogledati voščenega Kanyeja Westa.

Raperjevega voščenega dvojnika so v muzejske arhive premaknili po tem, ko je razburil s sovražnimi izjavami, naperjenimi proti judom. "Mi javnosti prisluhnemo glede tega, koga si želijo videti," so odločitev za umik Westove lutke pojasnili v muzeju Madame Tussauds.

Voščeni Kanye West | Foto: Guliverimage/Picture Alliance Foto: Guliverimage/Picture Alliance

Westovo voščeno lutko so v londonskem muzeju prvič razstavili leta 2015 skupaj z lutko njegove takratne žene Kim Kardashian. Odločitev, da voščenega raperja umaknejo izpred oči javnosti, pa je le ena od vezi, ki jih je v zadnjem času pretrgal s svojimi izjavami in dejanji.

Sodelovanje z njim so prekinili tako njegovi agenti kot producenti dokumentarnega filma o njegovem življenju pa modna hiša Balenciaga in na zadnje še Adidas, zaradi česar je vrednost raperjevega premoženja strmoglavila.

Kanye West Trendi Kanye West ni več milijarder

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin