Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
6. 11. 2014,
15.23

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Playboy Hugh Hefner Cooper Hefner

Četrtek, 6. 11. 2014, 15.23

6 let, 7 mesecev

Kako je odraščati v Playboyevem dvorcu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Cooper Hefner nima samo slavnega očeta, temveč ima za seboj tudi precej nenavadno otroštvo. Tam, kjer so se večer prej zabavale Playboyeve zajčice, se je Cooper čez dan igral s svojim bratom.

Najmlajši izmed štirih otrok Hugha Hefnerja je star 23 let in kot kaže, se že pripravlja na to, da bo svojega očeta nasledil na čelu Playboya. Cooper Hefner je namreč za revijo Business Insider razkazal Playboyev dvorec, v katerem sta odraščala z bratom Marstonom in razkril, da je Playboyev dvorec lahko tudi družinsko domovanje.

Na videoposnetku namreč pove, da je bil dvorec, ko sta bila njegova starša še skupaj, povsem tradicionalen dom. Še ko sta se ločila, je Hefner Kimbereley Conrad kupil sosednjo hišo in naredil prehod, zato sta se otroka lahko ves čas sprehajala sem in tja med hišama.

"Ko sva odraščala, so naju starši seveda držali stran od vseh zabav in odraslega sveta. Nisva smela na zabave, sva se pa kdaj na skrivaj prikradla na kakšno zabavo, kot to počne vsak otrok, ko imajo starši zabavo, ti pa nanjo nisi povabljen," pravi Cooper, ki je goste po posestvu popeljal v laneni obleki in sončnih očalih.

Medtem ko ves svet pozna jamo s Playboyeve posesti kot simbol spolnih orgij, za Cooperja jama predstavlja svet dogodivščin v slogu Indiane Jonesa, podobno pa v igralni hiši, kjer je ena od sob urejena v slogu kombija iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja, Cooper vidi prijeten kraj za druženje s prijatelji.

Ker je na posestvu tudi manjši zasebni živalski vrt, so Cooperjevi sošolci tja pogosto hodili na šolske izlete. Sam pravi, da se mu je to takrat zdelo povsem normalno in prav nič bizarno. Šele pozneje se je zavedel, da ni ravno običajno, da celoten razred pride k tebi domov na ekskurzijo, sploh če poleg otrok pridejo še njihovi starši, ki bi radi v živo videli Playboyev dvorec.

Ne spreglejte