Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 7. 2013,
7.57

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

kraljeva družina Anglija

Torek, 23. 7. 2013, 7.57

8 let, 3 mesece

Kaj zvezde napovedujejo njunemu prvorojencu?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Imamo fantka! Mali princ je rojen s Soncem na zadnji stopinji občutljivega raka, ki prehaja v vladarskega leva, zato se ni treba bati, da bi mu manjkalo dostojanstva, ki pritiče tako pomembni osebi.

Sonce je hkrati tudi vladar njegove 9. hiše, ki nakazuje na močne vezi s tujino, tradicionalnost in gostoljubnost, pozneje pa tudi vključevanje v humanitarne organizacije, kar potrjuje položaj Venere v znamenju odgovorne device. Socialnega čuta ni podedoval samo od staršev ali babice, princese Diane, ampak mu je bil položen v zibelko, saj se v znamenju raka pri njem poleg Sonca znajdejo še Merkur, Mars in Jupiter, ki mu dajejo sposobnost empatije. Zelo bo navezan na družino, saj imata oba njegova starša Luno v znamenju raka, zato močno verjameta vanjo, spoštujeta tradicijo in mu bosta zagotavljala vso potrebno pozornost in ljubezen. Kraljevski otrok bo moral hitro odrasti "Službeno" odstotnost se bosta trudila nadoknaditi po svojih najboljših močeh, vendar je jasno, da bo moral kraljevski otrok hitro pokazati zrelost in odraslo vedenje, predvsem pa svoje življenje razdeliti na osebno in javno. Na prvi pogled se morda zdi, da je samo mamin deček, saj bo prek njegove Lune v znamenju kozoroga nanj imela velik čustven vpliv, njena Luna v znamenju raka pa ga bo spodbujala k dejanjem, ki spoštujejo tradicijo kraljeve družine. Ko si prinčevo karto pogledamo pobliže, vidimo tudi globoko povezanost z očetom, ki mu bo rojstvo prvorojenca pomagalo premagati bolečino ob izgubi matere oziroma zaživeti z njo na drugačen način. Dosegel bo vse, kar si želi Merkur, Mars in Jupiter v raku imajo velik vpliv na karto, saj kažejo na veliko domoljublje in priljubljenost pri ljudeh, s katerimi se bo znal intuitivno povezovati. Ker so v kardinalnem znamenju, ki ljubi nove začetke, bo imel mali prestolonaslednik veliko idej, ki jih bo poskušal uresničiti, pri čemer mu bo v pomoč tudi njegov podznak v škorpijonu. Svoje cilje in vizije bo od majhnega vztrajno zagovarjal, samodisciplinirano bo nadzoroval svoja čustva in sčasoma dosegel vse, kar si želi. Vsi trije omenjeni planeti (Merkur, Mars, Jupiter) so v opoziciji s Plutonom in v kvadratu z Uranom, ki sta medsebojno prav tako v kvadratu, kar ponovno dokazuje izredno ambicioznost, kar se bo bodoči potencialni kralj moral naučiti upravljati, sicer mu bodo tako velike količine energije povzročale težave, tudi zdravstvene, kot so na primer težave s prebavo. Ponavljajoči kvadrat med Uranom in Plutonom pomeni tudi spremembe v širšem, globalnem pomenu – svet vre od nezadovoljstva in prav lahko se zgodi, da vse spremembe ne bodo pisane kraljevi družini na kožo.

Pomemben planet v njegovi karti je tudi Saturn, ki je sicer del velikega vodnega trigona, ki poudarjajo čustveno naravo dečka in vztrajnost, vendar je v kvadratu s Soncem, kar lahko pomeni dolg zamik pri opravljanju bodočih kraljevskih dolžnosti in trenja. Kljub temu ne pozabimo, da je Venera v močni povezavi s kraljevsko zvezdo Regulus, zato ne gre izključiti njegovega ustoličenja. Nežen deček z občutkom za resnico Imamo torej nežnega dečka, ki bo že v otroštvu pokazal prodornost, radovednost, strast in zrelost in ki se ga ne bo dalo odpraviti na hitro, saj bo resnico začutil, še preden bo izrečena. Skrbno bo branil svojo zasebnost, čeprav si lahko glede na podznak v škorpijonu obetamo tudi kakšen sočen škandal v prihodnosti, svoja čustva bo imel pod nadzorom, pa tudi pod vplivom matere. Mimogrede – škorpijon v podznaku in Luna v kozorogu lahko pri njem pomenita tudi fizično podobnost materi, predvsem temnejšo polt in lase, barva oči pa bi lahko bila modra po očetu.

Jupiter v raku mu vliva dobrohotnost in smisel za ravnanje z denarjem, kar bo monarhiji prišlo še kako prav. Mali princ je osebnost, ki bo zaznamovala britansko kraljevo družino in ki ima nekaj ključnih značilnosti vladarja – predanost kroni, čut za druge in veliko zalogo ambicij.

Ne spreglejte