SiolNET. Trendi Svet znanih
1,70

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kaj se je zgodilo s karizmatičnim Chandlerjem iz Prijateljev? #foto

1,70

termometer

Matthew Perry | Igralca Matthewa Perryja so fotografi ujeli v avtomobilu znamke Aston Martin. | Foto: Profimedia
Igralca Matthewa Perryja so fotografi ujeli v avtomobilu znamke Aston Martin. Foto: Profimedia

Na ulicah Los Angelesa so fotografi pred dnevi ujeli 52-letnega igralca Matthewa Perryja, ki je povsem spremenil svojo podobo. Perry je vsem najbolj znan iz serije Prijatelji, v kateri je upodabljal lik karizmatičnega Chandlerja Binga. 

Igralec se je v Los Angeles pripeljal z vrhunskim avtomobilom znamke Aston Martin, ko pa je stopil iz njega, je presenetil vse. Ujeli so ga v povsem drugačni podobi, kot smo ga vajeni iz serije Prijatelji. 

Matthew Perry | Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Oboževalci ga skoraj ne prepoznajo

Matthew Perry je med snemanjem serije Prijatelji postal eden izmed najbogatejših televizijskih igralcev. Ker je tako drastično spremenil podobo, ga številni oboževalci na ulici sploh ne prepoznajo. 

Matthew Perry | Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Perry je igral tudi v filmih Še enkrat 17, Na vrat na nos in Zgodba Rona Clarka. Lansko leto pa je nastopil tudi v ameriški apokaliptični komediji Don't Look Up, kjer pa so vse njegove scene izrezali.

Matthew Perry | Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Je tudi dober prijatelj našega hokejskega asa Anžeta Kopitarja, saj ga je ta leta 2013 povabil na svojo poroko na Otočcu.

Trendi FOTO: Anže Kopitar se je poročil, med svati tudi Chandler

Preberite še:

Trendi Matthew Perry s pojavo in govorom šokiral oboževalce #video Matthew Perry Trendi Znano, zakaj je Matthew Perry v napovedniku Prijateljev videti čudaški Chandler in Monica Trendi Matthew Perry in Courteney Cox nista le prijatelja, ampak tudi daljna sorodnika
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin