Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 5. 2022,
15.11

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Yellow 5,48

3

Jelena Karleuša

Natisni članek

Četrtek, 5. 5. 2022, 15.11

2 leti, 2 meseca

Jelena Karleuša na sodišče brez pet in modrčka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Yellow 5,48

3

jelena karleuša | Foto Instagram

Foto: Instagram

Srbska pevka je na beograjsko sodišče prišla v balerinkah in obleki, zapeti do vratu. A vseeno je poskrbela, da so imeli paparaci dovolj dela. Pod obleko namreč ni nosila modrčka.

Srbsko pevko Jeleno Karleušo so fotografirali ob prihodu na zaslišanje na beograjsko sodišče. Za resno zadevo je izbrala eno bolj zaprtih oblek, v katerih smo jo imeli priložnost videti.

Triinštiridesetletna Jelena se je pojavila do vratu zapeta v oprijeti modri obleki, pod katero se je lepo videlo njeno bujno oprsje, vsem pa je bilo jasno, da se je odločila, da ne bo oblekla modrčka in tako popestrila na videz skromno kombinacijo.

Na nogah je nosila ravne balerinke, kar je tudi prava redkost, ker smo jo včasih gledali v vrtoglavo visokih petah, pogled pa je skrivala za sončnimi očali in zdelo se je, da ni bila zadovoljna s snemanjem.

Zakaj je bila pevka na sodišču, še ni znano. Jelena Karleuša je namreč zadnje čase pogosto obiskovala sodišča v Srbiji. V začetku leta se je špekuliralo, da se bo na sodišču končal tudi spor z možem Duškom Tošićem.

Jelena je znana po drznem in seksi slogu oblačenja, njen Instagram profil pa je poln fotografij, na katerih je pomanjkljivo oblečena. Temu priljubljenemu družbenemu omrežju se je pred kratkim pridružil tudi Jelenin oče Dragan Karleuša in v opisu razkril neznane podrobnosti o sebi.

Preberite še:

jelena karleuša
Trendi Jelena Karleuša: Nekoč bom kandidirala za predsednico Srbije
Kanye West
Trendi Kanye West po ločitvi sledi Jeleni Karleuši
Jelena
Trendi Jelena Karleuša na pomoč poklicala policijo, zdaj skrbi tudi socialno službo

 

Ne spreglejte