Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
17. 12. 2019,
12.37

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,54

Natisni članek

Liam Hemsworth Miley Cyrus ločitev zveza ljubezen ljubezen

Torek, 17. 12. 2019, 12.37

4 leta, 4 mesece

Je to novo dekle Liama Hemswortha, ki je nadomestilo Miley? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,54

Več mesecev je preteklo, odkar je v javnost pricurljala novica, da se po le sedmih mesecih zakona ločujeta igralec Liam Hemsworth in pevka Miley Cyrus. Oktobra je bil 29-letni zvezdnik opažen na zmenku z manekenko Maddison Brown, zdaj pa je staršem predstavil drugo dekle, prav tako manekenko Gabriello Brooks. Je to njegova nova srčna izbranka?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriella Brooks (@gabriella_brooks) on

Liam Hemsworth je vse od ločitve nadvse skrivnosten. Podrobnosti razhoda z Miley Cyrus ni komentiral, prav tako ne ločitvenega procesa, ki pravkar poteka in ki naj bi bil v kratkem že končan.

Tako se tudi ne ve, v kakšnem razmerju je z avstralsko manekenko Gabriello Brooks, s katero je bil opažen na družinskem kosilu. Nihče njunega druženja, o katerem piše Daily Mail, za zdaj še ni komentiral.

Par je bil sicer ujet v Byron Bayu v Avstraliji, kamor se je Liam vrnil pred prazniki, potem ko je v Kanadi končal snemanje svojega zadnjega filma. Skupaj z Gabriello se je pridružil očetu Craigu in mami Leonie ter še nekaj njunim prijateljem na kosilu in vsem skupaj predstavil Gabriello. Druščina je nato sproščeno kramljala in se smehljala, po obedu sta Liam in Gabriella skupaj odšla.

Liam Hemsworth | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Liam se je sicer avgusta po le sedmih mesecih zakona razšel s pevko Miley Cyrus, s katero sta bila pred poroko več let v razmerju, ki pa sta ga tudi večkrat prekinila in nato ponovno začela. A poleti letos sta se dokončno razšla, nekaj tednov pozneje je Liam tudi vložil vlogo za ločitev.

Kmalu za tem, ko je odjeknila novica o koncu njune zveze, se je kontroverzna pevka ljubezensko zapletla s prijateljico Kaitlynn Carter. A zdaj je lezbična romanca že preteklost, saj je trenutno že v novi zvezi, in sicer z glasbenikom Codyjem Simpsonom.

Tudi Liam si je srčne rane očitno lizal z žensko družbo, saj so ga paparaci oktobra ujeli v svoje objektive na zmenku z manekenko Maddison Brown. A kot kaže, iz te moke ni bilo kruha, saj mu zdaj družbo dela že druga manekenka, torej rjavolasa Gabriella.

Trendi Kaj sveže ločeni Liam Hemsworth pravi o odnosu z Miley? #video
Trendi Tako si Liam po razhodu z Miley celi srčne rane
Miley Cyrus
Trendi Miley v novi pesmi razkrila, da je za ločitev krivo Liamovo pijančevanje? #video
Trendi Miley se je razšla z dekletom: noče še ene resne zveze #video
Ne spreglejte