Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 7. 2021,
20.53

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

3

Natisni članek

razhod Olivia Wilde Jason Sudeikis

Sreda, 14. 7. 2021, 20.53

2 leti, 9 mesecev

Jason Sudeikis še vedno ne ve, zakaj ga je Olivia Wilde zapustila

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

3

Jason Sudeikis | Skupaj sta bile devet let, zaročena pa sedem. | Foto Reuters

Skupaj sta bile devet let, zaročena pa sedem.

Foto: Reuters

Priljubljeni ameriški igralec je v intervjuju delil podrobnosti razhoda z nekdanjo zaročenko.

Igralec Jason Sudeikis je prekinil molk ob razhodu z nekdanjo zaročenko Olivio Wilde in dejal, da upa, da bo konec njune zveze bolj smiseln v prihodnosti.

"Morda bom čez leto dni bolje razumel, zakaj," je dejal v najnovejši številki revije GQ in dodal, da bo vse še verjetno bolj jasno "čez dve leti ali pet".

Ob tem je potrdil, da sta se z Olivio, s katero sta bila skupaj devet let, razšla novembra lani. V zvezi, ki sta jo januarja 2013 proslavila z zaroko, sta se jima rodila dva otroka, Otis, zdaj star sedem let, in Daisy, ki bo oktobra stara pet let.

Čeprav je Olivia kmalu po razhodu začela hoditi s Harryjem Stylesom, Jason pravi, da ne ve, zakaj ga je zapustila. | Foto: Reuters Čeprav je Olivia kmalu po razhodu začela hoditi s Harryjem Stylesom, Jason pravi, da ne ve, zakaj ga je zapustila. Foto: Reuters

Ona že takoj šla naprej

Le dva meseca po razhodu so Olivio opazili na zmenku z deset let mlajšim britanskim pevcem Harryjem Stylesom, s katerim še danes polnita rumene strani svetovnih medijev. Trenutno počitnikujeta v Italiji, kjer so jima ves čas za petami paparaci.

Zvezdnika sta se spoznala lani jeseni na snemanju filma Don't Worry Darling, ki ga je Olivia tudi režirala. Ker se je ravno v tistem času razšla z Jasonom, se namiguje, da je zaroko s 45-letnim igralcem razdrla prav zaradi Harryja.

Jasona pa so v začetku spomladi opazili s soigralko iz uspešne serije Ted Lasso, v katerem sam igra naslovnega junaka Keeleyja Hazlla. Junija sta zvezo tudi romantično potrdila.

V intervjuju za GQ so ga vprašali, kako se je pobral po razhodu z Olivo, a je v svojem slogu odgovoril: "Ko zadeneš dno, si lahko polomiš kosti ali pa pristaneš kot Maščevalec. Jaz sem se odločil pristati kot Maščevalec."

Trendi Nov par na sceni: igralka se je ogrela za deset let mlajšega pevca
Ne spreglejte