Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 12. 2021,
9.11

Osveženo pred

2 leti, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,40

Natisni članek

odvisnost James Franco

Četrtek, 23. 12. 2021, 9.11

2 leti, 3 mesece

James Franco: Bil sem odvisen od seksa, nisem se mogel nadzorovati

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,40
james franco | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Štiri leta po obtožbah o spolnih zlorabah je igralec James Franco priznal, da je imel spolne odnose s študentkami svoje igralske šole. Dejal je tudi, da mu je žal in da je bil odvisen od spolnih odnosov. 

Hollywoodski igralec, 43-letni James Franco, je končno razkril, kako se je počutil, ko ga je spolne zlorabe leta 2018 obtožilo več žensk. "Bil sem odvisen od seksa, popolnoma očaran do te mere, da se nisem mogel obvladati," je povedal Franco in dodal, da res ni imel namena nikogar poškodovati.

Tako je James Franco prekinil molk o obtožbah o spolnih zlorabah mesece po tem, ko je plačal 2,2 milijona dolarjev za poravnavo v tožbi. To sta vložili nekdanji študentki v njegovi igralski šoli Studio 4, ki sta ga leta 2019 obtožili spolnega nadlegovanja. V intervjuju za The Jess Cagle Podcast je 43-letni Franco za svoje čudno obnašanje v preteklih letih krivil odvisnost - od dela in seksa.

James Franco je od novembra 2017 v razmerju z Isabel Pakzad. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko James Franco je od novembra 2017 v razmerju z Isabel Pakzad. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Njegove težave so namreč ušle izpod nadzora, ko je odkril, da ne more nikomur zares ostati zvest.

Povedal je, da je svoje stanje prvič prepoznal, ko je od svakinje dobil knjigo o odvisnosti od seksa in ljubezni. "Ko sem prebral to knjigo, je bilo tako, kot da me je zadela krogla, in videl sem sebe v tem," je dejal Franco. "To je bilo zame močno zdravilo za odvisnost od 20. leta."

A odvisnost od spolnih odnosov ni bila edina odvisnost. Igralec je bil v preteklosti odvisen tudi od alkohola in mamil, kar je pripeljalo do depresije. Zaradi pijanosti, risanja grafitov in preprodaje ukradenih parfumov se je večkrat srečal s policijo.

Preberite še:

Seth Rogen James Franco
Trendi Po obtožbah o spolnih zlorabah je njunega sodelovanja konec
James Franco
Trendi Jamesa Franca spolnega nadlegovanja obtožilo še pet žensk
Ne spreglejte