SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

James Bond bo zaigral s svojo ženo

3

termometer

Igralca Daniel Craig in Rachel Weisz, ki si že leta delita posteljo, upata tudi na skupni nastop, ki jim a bo poleg sodelovanja prinesel tudi nekaj izpolnjenih želja.

Znano je, da ima Daniel Craig, igralec, ki se je proslavil z vlogo skrivnega agenta 007, že dolgo časa veliko željo, da bi nastopil v živo in pred ljudmi, torej v gledališču. Zdaj se mu bo želja verjetno uresničila, saj se oba z ženo oskarjevko Rachel Weisz dogovarjata o sodelovanju v igri Harloda Pinterja Izdaja na odrskih deskah Broadwaya.

"Vsekakor močno upava, da se bomo dogovorili, saj je nastop v gledališču tako moja kot Danielova želja. Igra, ki govori o založniku, čigar žena ima ljubezensko afero, je zelo zanimiva. Trenutno smo sredi dogovarjanja in novice še ne morem potrditi, a si, po pravici povedano, zelo želim, da bi se dogovorili tako, da bomo uspešno sodelovali," je enemu od novinarjev zaupala Rachel Weisz.

"Ko ustvarjaš igro, si resnično lahko tisto, za kar si plačan, torej igralec ali režiser. Zgodba ti je prepuščena od začetka in lahko jo zapelješ v smeri, ki so ti všeč, poveš jo na svoj način enkrat ali dvakrat na dan. Ko se ukvarjaš s filmskim projektom, pa so to le majhni koščki, ki šele potem sestavljajo celoto. Občutek je povsem drugačen, ko ljudem zgodbo poveš v živo, pred njimi, in jo podaš, kot jo vidiš," je še povedala Rachel, ki se je z Danielom Craigom poročila junija 2011, spoznala pa sta se na snemanju enega od filmov.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin