SiolNET. Trendi Svet znanih
3,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ivana Trump prihaja na polo v Rovinj

3,23

termometer

 | Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Poleg bivše žene Donalda Trumpa bo na polo turnir v Rovinj prišel tudi Lothar Matthäus.

Sredi maja, natančneje od 12. do 15. maja, bo Rovinj gostil vrhunski dogodek: polo turnir. Na prvem polo turnirju v Rovinju bodo nastopile štiri ekipe z več kot 50 konji in prav v ta namen bodo ob zalivu Porton Biondi uredili polo igrišče.

Vstopnice po tisoč evrov

Ker gre za kraljevi šport – po poročanju spletnega portala Glas Istre bodo najcenejši paketi vstopnic stali okoli tisoč evrov –, bodo temu primerni tudi gosti na tribunah. Prišla naj bi Ivana Trump, bivša žena ameriškega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa.

Najcenejši paketi vstopnic za turnir naj bi stali okoli tisoč evrov, med gosti pa napovedujejo tudi Ivano Trump. | Foto: Reuters Najcenejši paketi vstopnic za turnir naj bi stali okoli tisoč evrov, med gosti pa napovedujejo tudi Ivano Trump. Foto: Reuters

Poleg nje bo na tribuni tudi Riccardo Illy, tržaški kralj kave in nekdanji župan, družbo pa mu bo delal nemški baron Enno von Ruffin, ki ima na svojem posestvu Gut Basthorst polo klub. Za nameček pa je med najavljenimi gosti tudi legendarni nemški nogometaš in trener Lothar Matthäus. Ni treba posebej poudariti, da bo na dogodku tudi vsa smetana hrvaške estrade.

Parada bentleyjev in konj

Gosti bodo nastanjeni v znamenitem in verjetno najbolj atraktivnem hrvaškem hotelu Lone, zabave pa bodo v prav tako slavnem rovinjskem hotelu Monte Mulini. Poleg tekem bo eksluziven tudi dodaten program, od parade konj do razstave vozil bentley in nakita Tiffany, za vse VIP-goste pa tudi več gala večerij.

Organizatorji napovedujejo resnično prestižen dogodek. (Foto: croatiapolo.com) | Foto: Organizatorji napovedujejo resnično prestižen dogodek. (Foto: croatiapolo.com)

Za vse tiste, ki ne bodo mogli do dragih vstopnic, pa velja, da bodo kvalifikacijske tekme 13. maja odprte za javnost.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin