Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 7. 2021,
9.03

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,62

2

Natisni članek

modrček Gillian Anderson

Sreda, 14. 7. 2021, 9.03

2 leti, 9 mesecev

Igralka se je odpovedala modrčku: "Briga me, če se mi povesijo do popka"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,62

2

Slavna britanska igralka je priznala, da se je tako navadila na življenje brez modrčka, da ga ne namerava nositi nikoli več.

Gillian Anderson je na svojem Instagramu odgovarjala na vprašanja oboževalcev in sledilcev, med katerimi ji je nekdo postavil vprašanje, kaj je bila njena najljubša oprava med zaprtjem med pandemijo. 

Dvainpetdesetletna igralka je iskreno dejala, da je med pandemijo v času, ko smo morali biti doma, povsem opustila nošenje modrčka, saj je ta po njenih besedah čisto preveč neudoben. "Ne nosim več modrčkov, ne morem jih, se opravičujem," je povedala ter dodala, da ji je čisto vseeno, kakšne bodo posledice. "Briga me, če se mi prsi povesijo do popka, ne bom ga več nosila, ker je preveč neudobno."

S tem priznanjem je prejela veliko pohval sledilk, ki so prav tako kot ona že pred časom opustile nošenje modrčka. "Če večkrat nagrajena igralka Gillian Anderson pravi, da je čas, da nehamo nositi modrčke, kdo smo me, da bi temu oporekale," je zapisala ena od njih.

Gillian je nazadnje blestela kot britanska premierka Margaret Thatcher. | Foto: Reuters Gillian je nazadnje blestela kot britanska premierka Margaret Thatcher. Foto: Reuters

Prislužila si je že šesto nominacijo za emmyja

Priznana britanska igralka ima na obeh straneh luže veliko bazo oboževalcev, saj si je svetovno slavo prislužila kot agentka v ameriški televizijski seriji Dosjeji X ter nadaljevala z vlogami v številnih britanskih produkcijah. 

Nazadnje je blestela kot premierka Margaret Thatcher v seriji Krona, za katero je letos osvojila nagrado zlati globus, nominirana pa je tudi za emmyja. To je že šesta nominacija za prestižne televizijske nagrade za slavno igralko, doma pa se ji od leta 1997 eden že blešči. Dobila ga je za vlogo agentke Dane Scully v Dosjejih X, za kar je istega leta prejela tudi zlati globus.

Shannen Doherty
Trendi Znana igralka brez ličil: Dovolj imam hollywoodskih standardov lepote
Ne spreglejte