Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 5. 2020,
12.38

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,22

Natisni članek

Koronavirus COVID-19 Nick Cordero

Četrtek, 21. 5. 2020, 12.38

3 leta, 10 mesecev

Igralec še ni dobil bitke proti covid-19: stanje se je poslabšalo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,22

Že skoraj dva meseca mineva, odkar je kanadski igralec Nick Cordero zaradi zapletov ob okužbi z novim koronavirusom pristal v bolnišnici. Po dveh manjših kapeh, amputaciji noge in več tednih kome se mu je v zadnjih dneh stanje začelo končno malo popravljati, a nato je sledilo poslabšanje.

Amanda Kloots, žena kanadskega igralca Nicka Cordera, ki že od 30. marca bitje bitko s covid-19, je v enem od zadnjih javljanj v živo na Instragramu v solzah sporočila skrb vzbujajoče novice. Nickovo stanje se je po nekaj manjših izboljšanjih spet poslabšalo.

Nick Cordero
Trendi Boj s covidom-19 še ni končan: "Do zdaj bi se že moral zbuditi."

"Nick je imel slabo jutro. Na žalost so se stvari trenutno znova poslabšale, tako da vas znova prosim za molitve," njeno pripovedovanje o moževem zdravstvenem stanju na Instagramu povzema portal People. "Prosim navijajte za Nicka in molite zanj danes, vem, da ga ta virus ne bo dotolkel. Ta zgodba se ne bo tako končala, zato samo mislite na nas in molite danes za nas. Hvala vam."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mega prayers for this special man right now. God continue to grant miracles.

A post shared by AK! ⭐️ (@amandakloots) on

Amanda, ki sicer že ves čas Nickove oboževalce redno informira o njegovem zdravstvenem stanju, v videoposnetku ni podrobneje povedala, kaj se dogaja oziroma za kakšen preplah gre. Je pa že dan prej pojasnila, da ima Nick še vedno velike težave z okužbo levega pljučnega krila, zaradi česar diha s pomočjo ventilatorja. "Nickovo desno pljučno krilo je boljše. Že dva dni je čisto! Levo pljučno krilo pa je enako. Tako da levo še vedno povzroča težave, ki jih moramo rešiti. Tako da molite za Nickov levi del pljuč!" je zapisala na Instagramu.

Trendi Igralčeva žena o amputaciji noge: Morala sem izbrati življenje

Enainštiridesetletni igralec je sicer v bolnici že vse od 30. marca, od 1. aprila pa diha s pomočjo ventilatorja. V zadnjih tednih je doživel tudi dve manjši kapi, zaradi krvnih strdkov so mu morali amputirati desno nogo. Nekaj časa je bil tudi v umetni komi, iz katere se je začel pred dnevi počasi prebujati.

Ne spreglejte