Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 8. 2015,
10.49

Osveženo pred

6 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Goran Dragić Goran Dragić

Torek, 25. 8. 2015, 10.49

6 let, 12 mesecev

Goran Dragić drugič očka. Po sinu dobil še hčerko.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Najboljši slovenski košarkar Goran Dragić in njegova žena Maja sta dobila drugega otroka. Rodila se je deklica Victoria.

Na družbenem omrežju Twitter se je zjutraj razširila vest, da je naš najboljši košarkar Goran Dragić drugič postal očka. Kot poroča Radio Slovenija, je Goranova žena Maja rodila hčerko. Deklici naj bi bilo ime Victoria.

Par, ki je skupaj že od najstniških dni, se je poročil pred dvema letoma. Prvorojenec Gorana in Maje, sin Mateo, bo novembra praznoval drugi rojstni dan.

A photo posted by Goran Dragic (@the_1_dragon) on

Čeprav Goran igra za klub Miami Heat v najmočnejši košarkarski ligi na svetu NBA, je poletje prav zaradi ženine nosečnosti preživel v Ljubljani. Doma pa ni počival, ampak pridno treniral. Morda ste Gogija, kot 29-letnemu košarkarju pravijo navijači, v preteklih tednih ujeli med treningom v Tivoliju in okolici.

Gorana žena razveselila s prav posebnim darilom

Pred nekaj dnevi je Maja svojega moža razveselila s prav posebnim darilom. Podarila mu je košarkarsko žogo s podpisom košarkarske legende Dražena Petrovića iz leta 1992.

Prvega otroka pričakuje tudi mlajši od bratov Dragić

🌊🌊🌊

A photo posted by Zoran Dragic (@zoki_dragic) on

Prvorojenca pa se bosta kmalu razveselila tudi Goranov mlajši brat Zoran in njegova žena Svetlana. Zoran je trenutno v Rusiji, kjer spoznava moštvene kolege v novem klubu Himki.

Ne spreglejte