Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 8. 2018,
20.17

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,87

2

Natisni članek

Post Malone raper zasilni pristanek letalo

Torek, 21. 8. 2018, 20.17

5 let, 8 mesecev

Zvezdnik ujet na poškodovanem letalu, pilot moral zasilno pristati

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,87

2

Post Malone | Ameriški raper Post Malone je bil več ur ujet na poškodovanem letalu. | Foto Reuters

Ameriški raper Post Malone je bil več ur ujet na poškodovanem letalu.

Foto: Reuters

Ameriški raper, tekstopisec in producent Post Malone je bil po poročanju ameriških medijev s svojo ekipo več ur ujet na zasebnem letalu, to je krožilo v zraku in poskušalo zasilno pristati. Ameriški tabloid TMZ poroča, da naj bi takoj po vzletu razneslo dve pnevmatiki. Po zadnjih informacijah je letalo uspešno zasilno pristalo na letališču Stewart v New Yorku.

Ameriški glasbenik Post Malone in člani njegove ekipe so po poročanju TMZ z zasebnim letalom modela gulfstream IV z letališča Teterboro v New Jerseyju vzleteli proti Londonu. 

Po neuradnih informacijah naj bi na letalu, na katerem je bilo 16 ljudi, takoj po vzletu razneslo dve pnevmatiki, zato se je pilot odločil za zasilni pristanek. Pilot naj bi prek radijske zveze letališki službi sporočil, da je izgubil pnevmatiko, in prosil za zasilni pristanek.

Post Malone je na včerajšnji podelitvi nagrad MTV za najboljše videospote dobil nagrado za pesem leta.  | Foto: Reuters Post Malone je na včerajšnji podelitvi nagrad MTV za najboljše videospote dobil nagrado za pesem leta. Foto: Reuters

Pilotu naročili, naj nadaljuje polet proti Massachusettsu

Na letališču naj bi pilotu naročili, naj nadaljuje polet proti Massachusettsu, da bi porabil več goriva za bolj varen zasilni pristanek. Letalo je na koncu uspešno zasilno pristalo na letališču Stewart v newyorškem okrožju Orange.

Spomnimo, da je Post Malone včeraj zvečer v New Yorku na podelitvi MTV-nagrad za najboljše videospote nastopil z raperjem 21 Savageem in zasedbo Aerosmith. Glasbenik je domov odnesel nagrado za pesem leta, ki jo je dobil za uspešnico Rockstar.

Ne spreglejte