Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 2. 2013,
17.12

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

George Clooney Billy Bob Thornton Britney Spears poroka

Četrtek, 14. 2. 2013, 17.12

8 let

George Clooney se je poročil v Las Vegasu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Poroke v Las Vegasu so na nek način kot topla juha: zanimive, a nekoliko kičaste, pa čeprav se zanje odločijo zvezdniki. In ti se odločajo za poroke v igralniški meki.

Skoraj neverjetno je, da si celo zvezdniki zaželijo stereotipnih porok v Las Vegasu, a je resnično. Ste že pozabili, zakaj je George Clooney tako težko ulovljiv moški? Ker je bil že poročen. Leta 1989 se je namreč poročil s Talio Balsam, in to prav v Las Vegasu, v skriti kapelici brez svatov. Clooney je po razvezi ostal samski s stalnimi okraski v obliki ženskega spola, a pred oltar ga bo verjetno težko spravila še kakšna lepotica. Njegov prvi zakon je trajal tri leta.

Med tistimi, ki sta si večno zvestobo obljubila v Las Vegasu in nanjo sicer tudi že pozabila, sta bila Angelina Jolie in njen nekdanji mož Billy Bob Thornton, ki sta se v mestu greha poročila leta 2000, poročni obred pa je trajal celih 20 minut. Ženin in nevesta sta se odločila za preprost obred v kavbojkah. Zakon je trajal tri leta.

Se še spominjate zakona med pevko Britney Spears in Jasonom Alexandrom? Le kdo bi lahko pozabil dan, ko smo izvedeli, da je pop zvezdnica kar naenkrat poročena. In čeprav je zakon trajal le kratek čas, sta se poročila v Las Vegasu leta 2004. Prijatelja iz otroštva sta si izmenjala prstane med skrivnim obredom v Little White Wedding Chapel na vegaškem Stripu v kavbojkah in s čepicami na glavi. Zakon je trajal 55 ur.

V Las Vegasu pa sta se poročila tudi Bruce Willis in Demi Moore, ki sta dokazala, da zakoni, sklenjeni v Vegasu, niso za kratek čas, saj sta skupaj zdržala 13 let. Poroka je bila leta 1987, par pa se je razšel po rojstvu treh otrok, a še danes ohranja dobre medsebojne stike, še posebej ko kdo od nekdanjih zakoncev naleti na oviro v življenju. Pohvalno!

Ne spreglejte