Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 10. 2013,
7.10

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

tekmovanje lepota škandal

Četrtek, 24. 10. 2013, 7.10

8 let

Ekskluzivno: Mis Universe odgovarja na obtožbe o lažeh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Že pred odhodom Mis Universe Slovenije Nine Đurđević na svetovno tekmovanje so se na številnih forumih pojavila obtoževanja, da Nina laže o svoji izobrazbi.

Ob zmagi v Portorožu pred mesecem dni je tudi nam svetlolasa Mariborčanka Nina Đurđević zatrdila, da je v četrtem letniku študija na medicinski fakulteti v Mariboru. Pozneje smo izvedeli, da si dekle želi specializirati mikrokirurgijo, a na številnih forumih, tudi medicinskih, se pojavljajo zapisi, da Nina naj ne bi študirala na omenjeni fakulteti. Poleg tega se pojavljajo tudi obtožbe, da Nina naj ne bi dokončala niti Prve gimnazije Maribor, po pisanju v večini sicer anonimnih piscev pa naj bi bila celo hostesa, in sicer članica ene od razvpitih hostesnih skupin, ki so jih v preteklosti povezovali s plačljivimi uslugami spremstva moškim.

Podatke smo želeli najprej preveriti pri Nini, saj zadevajo prav njo. Čeprav je Nina v Moskvi, kamor je odletela v torek, nam je pozno ponoči po lokalnem času poslala odgovore na nekatera vprašanja, ki smo ji jih zastavili.

"Za študij v Berlinu sem se odločila na podlagi tega, kar fakulteta ponuja, in zato, ker me zanima, kakšen je študij v tujini," nam je vidno pretresena Nina sporočila prek Skypa. "Ljudje so očitno nevoščljivi. Končala sem Prvo gimnazijo Maribor in drugega razloga kot nevoščljivost v tej govorici ne vidim. Kar pa zadeva delo hostes – ja, sem ga opravljala, nikoli pa nisem bila del kakšne hostesne ekipe. Omenjeno skupino sicer poznam, vendar nisem z njimi sodelovala, sem jih pa spoznala, ko sem enkrat z njimi delala v Celju. Glede govoric, da imam veliko starejšega fanta, pa še tole: samska sem," je bila v odgovorih odločna Nina Đurđević.

Na obe prej omenjeni ustanovi za izobraževanje, kjer naj bi se šolala Nina, na medicinsko fakulteto v Mariboru in Prvo gimnazijo Maribor, smo že naslovili nekaj novinarskih vprašanj v zvezi s statusom, študijem, vpisom in dejanskim opravljenim šolanjem Nine Đurđević, a za zdaj odgovorov še nismo prejeli.

Ne spreglejte