Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
24. 3. 2019,
4.09

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,88

1

Natisni članek

Instagram vplivneži živali

Nedelja, 24. 3. 2019, 4.09

5 let, 1 mesec

Deset kosmatih zvezdnikov, ki jim morate slediti na Instagramu #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,88

1

Predstavljamo vam deset živalskih vplivnežev z Instagrama, ki jim velja slediti, če ste navdušenci nad prikupnimi kosmatinci.

Jiffpom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jiffpom (@jiffpom) on

Prikupni pomeranec Jiffpom je eden največjih živalskih zvezdnikov na svetu, na Instagramu ima kar devet milijonov sledilcev. Psiček, ki je na prvi pogled videti kot plišasta igračka, je tako velika zvezda, da na njegovem profilu z veseljem gostuje tudi vrsta človeških zvezdnikov - denimo Ariana Grande, sicer rekorderka v številu sledilcev na Instagramu. Mimogrede, iste pasme je tudi Hugo Šmeker, pes Luke Dončića in Anamarie Goltes.

Doug the Pug

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doug The Pug (@itsdougthepug) on

Tudi mops Doug na svojem profilu na Instagramu, kjer mu sledi več kot 3,7 milijona ljudi, pogosto gosti zvezdnike na dveh nogah. Do zdaj je med drugim poziral s pevko Halsey ter vsestransko manekenko in voditeljico Chrissy Teigen, sicer pa je rdeča nit njegovega profila preoblačenje v najrazličnejše kostume.

Grumpy Cat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grumpy Cat (@realgrumpycat) on

Grumpy Cat oziroma čemerna mačka je ena prvih živalskih spletnih zvezdnic na svetu, s svojim večno namrgodenim obrazom je začela navduševati že leta 2012. Zdaj ima na Instagramu 2,4 milijona sledilcev, na Facebooku pa kar 8,3 milijona.

Marnie the Dog

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marnie The Dog (@marniethedog) on

Shih tzujka Marnie je med živalskimi vplivneži na Instagramu ena najstarejših, ima namreč že 17 let. Zapuščeno psičko so njeni zdajšnji skrbniki posvojili pred šestimi leti, zdaj pa ima na Instagramu več kot 1,9 milijona sledilcev. Njen zaščitni znak je nadpovprečno dolg jezik, ki ji običajno visi iz ust.

Juniper

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J U N I P E R & F I G (@juniperfoxx) on

Lisice niso ravno običajni hišni ljubljenčki, a za Juniper ni bilo druge možnosti. Skotila se je namreč v ujetništvu in v divjini ne bi imela možnosti za preživetje. Zdaj je z 2,7 milijona sledilci na Instagramu verjetno največja lisičja zvezdnica na tem družabnem omrežju, že nekaj časa pa si profil deli z "bratcem" Figom.

Pumpkin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pumpkin The Raccoon (@pumpkintheraccoon) on

Tudi rakuni niso pogosti hišni ljubljenčki, čeprav so s svojim obnašanjem včasih kar strašljivo podobni ljudem. Pumpkin živi na Bahamih, svojo človeško družino pa je dobila leta 2014, ko je še kot mladiček padla z drevesa pred njihovo hišo in se poškodovala. Vzeli so jo k sebi, da bi okrevala, nato pa je kar za vedno ostala.

Jill

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jill The Squirrel (@this_girl_is_a_squirrel) on

Tudi veverica Jill je rešenka. Ko je leta 2012 Louisiano zadel orkan Isaac, je še kot mladiček padla iz gnezda. K sreči so jo našli dobri ljudje, ki so jo vzeli s sebi, pozneje pa ji ustvarili profil na Instagramu, kjer zdaj navdušuje več kot 600 tisoč sledilcev. Je vegetarijanka, boji pa se le sesalca, piše v njenem opisu.

Lil Bub

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil BUB (@iamlilbub) on

Lil Bub je ob Grumpy Cat ena prvih živalskih zvezdnic na internetu. Za svoj nenavaden videz se lahko "zahvali" vrsti genetskih anomalij, toda to je ni prav nič ustavilo na poti do spletne slave. Nasprotno, pomagalo ji je in zdaj ima na Instagramu več kot 2,1 milijona sledilcev.

Reagandoodle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reagandoodle (@reagandoodle) on

Reagan je "čistokrvni" labradudelj, torej mešanec med labradorcem in pudljem oziroma kodrom. Na Instagramu, kjer mu sledi okoli 500 tisoč ljudi, običajno pozira v človeških oblačilih in situacijah, na mnogo fotografijah se mu pridružijo otroci družine, ki ga je posvojila.

Oglejte si še:

Trendi Čigave noge so to?
Instagram, ulica
Trendi Parižani so siti instagramerjev na svoji fotogenični ulici #foto
vplivnež, vloger, bloger
Trendi Med slovenskimi vplivneži je vse več oblik problematičnega trženja #video
Ne spreglejte