SiolNET. Trendi Svet znanih
0,35

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Deppova nekdanja žena priznala, da ga je udarila #video

0,35

termometer

Johnny Depp Amber Heard |  | Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Nisem te boksnila, udarila sem te," je Amber Heard med enim od prepirov dejala nekdanjemu možu Johnnyju Deppu.

V ZDA se nadaljuje sodna obravnava primera, v katerem igralec Johnny Depp toži svojo nekdanjo ženo, prav tako igralko Amber Heard. Depp je v sredo znova stopil na prostor za priče in opisoval njun turbulentni zakon, v katerem je bil po lastnih besedah žrtev nasilja on, ne pa ona, kot je v preteklosti trdila.

Johnny Depp Amber Heard | Foto: Reuters Foto: Reuters

Med njegovim pričanjem so predvajali več zvočnih posnetkov njunih prepirov, ki naj bi jih posnel Depp, največ pozornosti pa je pritegnil del, v katerem Amber Heard potrdi, da ga je udarila.

"Nisem te boksnila. Žal mi je, da ti nisem primazala poštene klofute. Udarila sem te, ne pa boksnila. Nisem te boksnila," je dejala na posnetku.

Poglejte:

"Ne govori mi, kakšen občutek je, ko te kdo boksne," ji je odvrnil, ona pa je nato večkrat ponovila, da ga ni boksnila, temveč udarila. "V redu si, nič ti ni," je dejala, "kaj naj zdaj storim? Ne pritožujem se jaz, ampak ti. V tem sva si različna - jeb*** otročji si. Odrasti že, Johnny."

Med pričanjem je Depp pojasnil, da posnetek odraža njeno neprestano "potrebo po prepiru", nastal pa naj bi ob neki priložnosti, ko se je pred njo umaknil v kopalnico. Porotniki so videli tudi fotografije modrice na njegovem obrazu, ki naj bi jo povzročil njen udarec.

Johnny Depp Amber Heard | Foto: Reuters Foto: Reuters

Johnny Depp v tožbi Amber Heard očita obrekovanje zaradi članka, ki ga je leta 2018 napisala za časopis Washington Post in v katerem je opisala svoje izkušnje z družinskim nasiljem. V njem Deppa sicer ni poimensko izpostavila, a je bilo očitno, da piše o njem. Podobno tožbo je v Veliki Britaniji že vložil proti tabloidu The Sun, ki ga je označil za pretepača žensk, a je sodno bitko tam izgubil.

Johnny Depp Trendi Johnny Depp izgubil bitko proti tabloidu, ki ga je označil za "pretepača žene"

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin