SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Daša Podržaj je spremenila novoletne želje

1

termometer

Manekenka in mamica Daša Podržaj, nekdanja žena primorskega podjetnika Rajka Hrvatiča, pravi, da bo ob letošnjih praznikih spremenila svoje želje.

"Ko sem bila majhna, sem imela, mislim da, povsem normalne želje, takšne kot vse moje prijateljice in sošolke," se spominja božično-novoletnih praznikov Daša Podržaj. "Spominjam se, da sem si zaželela eno leto barbiko, ampak tisto, ki je bila kraljična. Pisala sem Božičku in na praznični dan je bilo v naši hiši nepopisno veselje, kajti ko sem odvila darilo, sem v škatli zagledala tisto, za kar sem dobremu možu pisala. Res sem bila vesela," se spominja Daša, ki je bila v predprazničnem času vedno še bolj pridna kot sicer, saj se je bala Miklavževih hudičkov.

"Danes so časi drugačni. Veselim se božiča, ker se ga bom veselila skupaj z mojim Krisom. So pa tudi ljudje drugačni. Časi so se spremenili. Ponavadi sem vsem zaželela veliko ljubezni in miru, letos pa se bo to spremenilo, mislim, da jim zaželela samo srečo pri denarju, saj se mi zdi, da bi reden dohodek, dobra služba in stabilnost ljudi ta trenutek najbolj osrečili. Čudni časi so. Žalostno, da je tako, a resnično," pove Daša, ki je voščilo pripravila tudi za vas. "Bralcem Planet Siol.net želim mirne praznike, preživete v objemu družine in spoznanju, da kljub problemom, ki jih preživljamo, največ pomenita podpora in ljubezen bližnjih," pravi Daša, ki ima svoje želje povezane s svojo šolo. "Ne bom jih ravno izdala, naj pa povem, da so moje želje povezane z mojim študijem, sicer pa sem vedno vesela lepih želja, če so le izrečene iskreno in niso nekakšne puhlice," še pove mlada mamica.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin