Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 4. 2016,
16.20

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,78

Natisni članek

Danijela Martinović lepotna operacija

Petek, 15. 4. 2016, 16.20

6 let, 7 mesecev

Danijela: Najlažje je obleči tangice

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,78
Danijela Martinović | Foto Facebook

Foto: Facebook

Hrvaška pevka na spletu ne objavlja seksi fotografij v kopalkah ali perilu.

Danijela Martinović je ena najpopularnejših hrvaških glasbenic, zato bi svojo državo z veseljem še tretjič predstavljala na tekmovanju za pesem Evrovizije. "Tako nora sem, da bi si upala še tretjič na Evrovizijo," je dejala v intervjuju za Radio Dalmacija.

Ima gen za lepoto

Toda bolj kot o glasbi je v intervjuju govorila o lepoti in lepotnih pripomočkih. Svetlolasko je namreč razjezilo, da so mediji toliko pisali o njenem pretiravanju z injekcijami hialuronske kisline. Zapisali so celo, da je zaradi tega njen obraz neprepoznaven.

"Ne vem, zakaj bi se morala opravičevati za nekaj, česar ne počnem. Svojo lepoto vzdržujem z neinvazivnimi posegi, imam dobre gene in optimističen, skoraj otroški pogled na svet," je razložila. "Verjemite mi, vse skupaj je res nepomembno."


Želi se starati dostojanstveno

Za svojo lepoto skrbi z zdravo prehrano, dovolj spanca, trikrat na teden pa gre v telovadnico. Trenutno najraje boksa.

A lepotnim operacijam ne nasprotuje. Če bi si kdo z operacijo rad popravil nos, ki ga moti, naj si ga, meni: "Sem pa nasprotnica tega, da smo žrtve boja proti staranju in da nam postane najpomembnejše zanikanje starosti. Pomembno mi je le, da se staram dostojanstveno."

Ne objavlja fotografij v kopalkah

Prav tako ni najbolj navdušena nad trendom med estradnimi kolegicami, ki se tako rade fotografirajo v bikiniju. Danijela na svojih internetnih straneh ne objavlja takšnih fotografij. "Najlažje je pozabiti na modrček in obleči tangice. To lahko naredi vsaka ženska. Toda ko moraš pokazati kaj več, se mora videti tvoja osebnost, to pa je že malce bolj zapleteno," meni.

Proljeće u zraku, proljeće na meni 💕🌸🌼🌞

A photo posted by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on


Priznala je, da je bila v skušnjavi, da bi tudi sama objavila kakšne svoje fotografije v kopalkah ali spodnjem perilu, a se je nemudoma začela spraševati, ali ni morda popolnoma nora.

Danijela je imela lani poleti hude zdravstvene težave, zaradi motenj v delovanju centra za ravnotežje je imela hude vrtoglavice, a je tudi v tem našla nekaj pozitivnega: "Sploh mi ni treba piti, tako ali tako se mi vrti v glavi."

Ne spreglejte