Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 9. 2024,
10.55

Osveženo pred

1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Red 10

Natisni članek

Natisni članek

Danijela Martinović

Četrtek, 19. 9. 2024, 10.55

1 teden

Danijela ni prodala niti ene vstopnice: "Tam so bili le natakarji"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Red 10
Danijela Martinović | Foto Mediaspeed

Foto: Mediaspeed

Hrvaška pevka, priljubljena tudi v Sloveniji, se je spomnila začetkov svoje kariere, ko na njen nastop ni prišel niti en obiskovalec.

Pevka Danijela Martinović ima za seboj desetletja dolgo kariero, ki vključuje evrovizijski nastop in nešteto koncertov. Priljubljena ni le na Hrvaškem, ampak tudi drugod, nenazadnje ima številčno občinstvo tudi v Sloveniji. Pred kratkim je na gostovanju pri hrvaškem radiu Happy FM razkrila, da je ob začetku svoje glasbene kariere postavila neslaven rekord – za neki svoj nastop ni prodala ene same vstopnice.

"Bila je neka diskoteka, mislim, da v bližini Siska, kjer sem prodala absolutno rekordnih nič vstopnic," je priznala: "Tam so bili le natakarji, in ko smo videli, da ne bo nikogar, sem šla domov."

Ob tem je poudarila, da se tega ne sramuje in da na svoji poti ne bi hotela ničesar spremeniti, ker jo je izučilo, da nikoli v življenju ne smeš odnehati. Le nekaj mesecev po propadlem nastopu je namreč dočakala svoj preboj z uspešnicami Zovem te ja, Ide mi, u životu ide mi, Što sam ja, što si ti ter Neka mi ne svane. "Potem se je plaz nenadoma začel valiti," je dejala Danijela.

Danijela Martinović
Trendi Danijela Martinović rojstni dan obeležila v Sloveniji, tudi torto je spekel Slovenec #video
Danijela Martinović
Trendi Hrvaška pevka prvič delila fotografijo z novim izbrancem
Ne spreglejte