Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 3. 2018,
16.57

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,49

Natisni članek

Colin Firth Livia Giuggioli varanje afera

Petek, 9. 3. 2018, 16.57

6 let, 1 mesec

Colina Firtha prevarala žena, zdaj ljubimca obtožuje zasledovanja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,49
Colin Firth, Livia Giuggioli | Foto Cover Images

Foto: Cover Images

Livia Giuggioli, žena slavnega igralca Colina Firtha, je priznala, da je imela pred nekaj leti razmerje z novinarjem Marcom Brancacciom. Ta naj bi jo po koncu afere ustrahoval in zasledoval, zato primer zdaj preiskuje policija. Brancaccia obtožbe zakoncev Firth zavrača.

"Pred nekaj leti sta se Colin in Livia za nekaj časa razšla. V tem času se je Livia bežno zapletla z nekdanjim prijateljem, gospodom Brancacciom. Nato sta se zakonca Firth spet našla, gospod Brancaccio pa je v mesecih, ki so sledili, nadaljeval kampanjo zastraševanja in nadlegovanja, kar je tudi dokumentirano," je v izjavi za The Times pojasnil tiskovni predstavnik zvezdniškega para.

Livia je bila svojemu slavnemu možu nezvesta. | Foto: Cover Images Livia je bila svojemu slavnemu možu nezvesta. Foto: Cover Images Dodal je, da igralec in njegova žena do zdaj o tej temi nista želela javno govoriti iz očitnih razlogov. Ker pa je Livia obtožila nekdanjega ljubimca zasledovanja in nadlegovanja, se je v zadevo vpletla policija, italijanski časnik La Repubblica pa se je dokopal do podrobnosti policijske preiskave in jih tudi objavil. Tako zvezdnikoma ni preostalo drugega, kot da prideta z resnico na dan in obelodanita Livijino nezvestobo.

A vsaka medalja ima dve plati in zgodba, ki jo je The Timesu zaupal Brancaccio, je povsem drugačna. Trdi, da so obtožbe absurdne in da je to le način, s katerim sta ga zakonca Firth hotela utišati. Pravi, da je Livii po koncu afere poslal le dve sporočili prek aplikacije WhatsApp, Colinu pa eno samo elektronsko sporočilo.

"Colinu sem napisal elektronsko sporočilo o svojem razmerju z Livio in zdaj to obžalujem. Kajti na podlagi tega je potem podala prijavo proti meni, da jo zasledujem. In to vse zaradi tega, ker sta se bala, da bom javno spregovoril o aferi o vsem, kar mi je v času razmerja povedala o njenem zakonu in delu," je povedal in dodal, da je Livia celo nameravala Colina dokončno zapustiti zaradi njega. Brancaccio še razkriva, da je njuna romanca trajala od leta 2015 do 2016 in da mu je Livia v tem letu dni poslala ogromno ljubezenskih sporočil, videoposnetkov in fotografij.

Igralec Colin Firth in Livia Giuggioli sta poročena od leta 1997, skupaj imata tudi dva otroka, Luco in Mattea. 58-letni igralec ima iz prejšnjega zakona še enega sina Willa.

Ne spreglejte